Tak
Nie
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pozostaje nie życzyć Ci zooma z BF na jednym i FF na drugim końcu - bo to wtedy rzeczywiście "osiołkowi w żłoby dano [...] owies [...] siano", a i tak zostanie Żytnia
Co to jest za tryb? Przeszukałem całą instrukcję po polsku i po angielsku, i nic...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
a to taki co robi takie fotki: http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=5942
A tak powaznie to tak sie nazywa kadrowanie jak kompaktem, na wyciagnietych rekach gapiac sie w ekranik![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
W sumie to zgłodniałem![]()
No to faktycznie
Kompaktem to dam radę, ale prawie dwa i pół kilo na wyciągniętych rękach bez IS, to rzeczywiście bez sensu![]()
Ale ze statywem to już można "gapić się w ekranik", czy nie przejdzie?
PS
A w temacie: na DPR gorąco, oj gorąco... Dlatego mam pytanie do starych piątkoposiadaczy: kiedy model wchodził na rynek też wieszczono kres 1ds?
http://pma-rumours.blogspot.com/2008...-in-april.html
mam nadzieje ze jeszcze tego nie bylo![]()
5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow
Z tego co ja pamiętam to tak gorąco nie było, ale nie bądzmy naiwni Canon sobie gola do własnej bramy nie przysadzi i nie wypusci wypieszczonego modelu z FF bo takim modelem jest Dsmyśle że to będzie 40D z FF, czyli uszczelniony o zgrozo 2 gąbeczkami
+ lepszy układ af i podgląd na żywca...wątpie choć chciałbym aby było to coś lepszego, premiera nowego modelu myślę ze nie została odłożona z racji wyjścia fajnego D3 ale z racji tego że po co wypuszczać nowy model skory stary na starych podzespołach które w produkcji na chwilę obecną kosztują grosze sprzedaje się lepiej niż bułki w piekarni.....znam sytuacje w hurt i możecie mi wierzyć 5D sprzedaje sie jak marzenie.
Pzdr.
Też myślę, że plan jest mniej więcej taki, że 40D za ~$1000, 40D FF ~$2000 i xD za ~$3000.
I tylko czekać na D300 FF![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner