Tak
Nie
Generalnie to proste. Zobacz ilu nas jest, głodnych coraz lepszego sprzętu..Dla wielu z nas nawet wtedy gdy wyjdzie 5D mkII, czy inaczej zwany następca, to 5D będzie dalej marzeniem i celem... Dlatego piszę, że to proste.
Jeśli wiesz że dzisiaj dla Ciebie to jest to...to bierz, ciesz się każdą fotką a potem sprzedasz i przesiądziesz się na coś innego..Pozdrawiam.
Z dnia na dzień ten 5D coraz gorszy się robi, niedługo to będzie obciach. Chyba sobie kupię nową wersję LOMO dla szpanu a 5D do żyda ;-)
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6883
A "nasz KR" napisał w relacji z PMA:
"The 5D is long overdue for replacement, but since my 5D gives sharper results than my Nikon D3; I love it. "![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Ja też uważam, że trzeba znaleźć to najlepsze narzędzie. Znaleźć i dać spokójtym którzy zostają w swoim ciemnogrodzie
i są zadowoleni z tego co mają
.
Przy czym dobrze sobie zdawać sprawę, że już pod koniec tego roku (tak gdzieś na jesieni) obecne rozwiązania, które niektórzy uważają tu za cud świata będą z lekka przestarzałe.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak BTW: teraz to ja wcale nie byłbym taki pewien tego FX-a 24 Mpx u Nikona. To technologia Sony, a nie wspólna.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
moze to dobrze ze canon tak zwleka z nastepca a sony naciera...bo nagle wszyscy uzytkownicy przypomnieli sobie o wadach 5d choć wczesniej byli jakby mniej obiektywni shame on u![]()