Strona 151 z 254 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 501 do 1 510 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

napisz do nich...
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Domyślnie

fot.draco mialem podobnie, czekalem cierpliwie miesiac w miedzy czasie dodawalem nowe, w koncu napisalem do nich i grzecznie zapytalem ile zazwyczaj sie czeka na akceptacje, po ok 1h mialem jakies 80% zaakceptowanych zdjec a na drugi dzien wszystkie
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Mam podobne pytanie.
    Na SX wrzuciłem fotki i zostały odrzucone bo nie było opisów, po jakimś czasie uzupełniłem opisy opcją edit, ale status zdjęć się nie zmienił na oczekujące na akceptacje. Czy mam zdjęcia ponownie uploadować? Miał ktoś podobną sytuację? Nie chciałbym ich ponownie wysyłać bo paczka jest spora a łącze wolne :/

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

a nie latwiej napisac do obslugi serwisu ? To juz sa kwestie techniczne/ewentualne bledy logiczne serwisu. My, tu obecni nie mamy na to wplywu
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Mam podobne pytanie.
    Na SX wrzuciłem fotki i zostały odrzucone bo nie było opisów, po jakimś czasie uzupełniłem opisy opcją edit, ale status zdjęć się nie zmienił na oczekujące na akceptacje. Czy mam zdjęcia ponownie uploadować? Miał ktoś podobną sytuację? Nie chciałbym ich ponownie wysyłać bo paczka jest spora a łącze wolne :/
    Też tak miałem, zły opis, po zmianie ponad tydzień czekania. Napisałem do nich ale zero odzewu. Po paru dniach wszystko było zaakceptowane. Ostatnio jak wrzucam fotki na SX to akceptują jak leci w 24h.

Domyślnie

robgr85: na swojej stronie podajesz linki do uniwersalnego MR i MR osoby nieletniej - ale wydaje mi się że są to te same pdfy, które zamieszcza Dreamstime. Myle się czy tylko wykasowałeś nagłwek i stopke, gdzie znajdowały się ich loga?
    wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeber Zobacz posta
    robgr85: na swojej stronie podajesz linki do uniwersalnego MR i MR osoby nieletniej - ale wydaje mi się że są to te same pdfy, które zamieszcza Dreamstime. Myle się czy tylko wykasowałeś nagłwek i stopke, gdzie znajdowały się ich loga?
    Tak to MR z dreamstime, są jak najbardziej uniwersalne. Akceptują je na wszystkich stockach do których wysyłam fotki. Nie miałem żadnego zaawansowanego programu do obsługi pdf, więc odpada opcja kopiowania tekstu i zmiany na taki w którym zdanie z dreamstime zmieniłbym na jakieś ogólne. Usunąłem loga itp, tylko po to aby drukarki nie zajechać przedwcześnie.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    Też tak miałem, zły opis, po zmianie ponad tydzień czekania. Napisałem do nich ale zero odzewu. Po paru dniach wszystko było zaakceptowane. Ostatnio jak wrzucam fotki na SX to akceptują jak leci w 24h.
    Mi przez jakiś czas też szybko akceptowali, a teraz znów czekam już 6 dzień ??:

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Wczoraj wieczorem napisałem im maila i dziś rano wszystkie zaakceptowane

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Wczoraj wieczorem napisałem im maila i dziś rano wszystkie zaakceptowane
    Mi też zaakceptowali wczoraj wszystko co wrzuciłam :-)

Strona 151 z 254 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów