Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

W jednym z wywiadów jakaś pani z Sony powiedziała, że A200 nie zastępuje A100 tylko jest to model niższy. W tym wypadku oznaczałoby, że ma być jeszcze model pomiędzy A700 i A200. To by wiele wyjaśniało w kwestii braku jakiegoś skoku w porównaniu do A100.

BTW: podobno wycięli podgląd GO w stosunku do A100.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    W jednym z wywiadów jakaś pani z Sony powiedziała, że A200 nie zastępuje A100 tylko jest to model niższy. W tym wypadku oznaczałoby, że ma być jeszcze model pomiędzy A700 i A200. To by wiele wyjaśniało w kwestii braku jakiegoś skoku w porównaniu do A100.

BTW: podobno wycięli podgląd GO w stosunku do A100.
    i to by mialo sens co piszesz - ze zrobieniem miejsca na jeszcze jeden korpus.

co do przycisku GO - zgadzam sie z kims na forum KKM, ze dla docelowej grupy odbiorcow, to zupelnie pomijalny ficzer. natomiast mozemy spokojnie spodziewac sie przycisku "Sony Hiper Sharpness Evaluation" w tym brakujacym modelu posrednim zwlaszcza jesli tam bedzie jakis Live View (pardon: "Extra True Real Scene Preview")
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    i to by mialo sens co piszesz - ze zrobieniem miejsca na jeszcze jeden korpus.

co do przycisku GO - zgadzam sie z kims na forum KKM, ze dla docelowej grupy odbiorcow, to zupelnie pomijalny ficzer. natomiast mozemy spokojnie spodziewac sie przycisku "Sony Hiper Sharpness Evaluation" w tym brakujacym modelu posrednim zwlaszcza jesli tam bedzie jakis Live View (pardon: "Extra True Real Scene Preview")
    Nawet fajny skrót: ETRSP - brzmi marketingowo .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów