wyglada tez na makiete jeszcze, bo na kolku brak oznaczen trybow, no chyba ze to zbedne juzlcd na gorze tez jakis plasticzany
ciekawe, ze zacznie sie przydawac maly lcd na gorze![]()
wyglada tez na makiete jeszcze, bo na kolku brak oznaczen trybow, no chyba ze to zbedne juzlcd na gorze tez jakis plasticzany
ciekawe, ze zacznie sie przydawac maly lcd na gorze![]()
a na PMA nie pokazywali makiety tego modelu? poza tym jednak chyba musi być coś na rzeczy, skoro fora szumią o FF i Sony rok temu też się zapowiadał. i pewnie też ma aspirację aby dorównać C i N.
Dla Sony to już chyba nie problem zrobić FF ( -> skąd D3 ma matrycę? ).
Na RoadShow mówili, że to własna konstrukcja Nikona. Tak jest też napisane tu http://www.nikon.pl/product/pl_PL/pr...fications.html.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Te A900 to makieta wzięta ze zdjęć rozsyłanych jakiś rok temu przez Sony. Reszta sfabrykowana. 9 inna niż dwa zera obok, a 1 zamieniona z 2, żeby wyszło 21 zamiast 12
To jest chyba ciekawsze:
Ladne cacko chyba najladniejsze z calej trojki canon/nikon/sony. Wiem ze to nie ma praktycznie zadnego znaczenia ale... no i ciekawe jak ten ssm wypadnie i jak optycznie bedzie sie spisywal w porownaniu z nowa konstrukcja nikkora (24-70/2,8). Wiadomo kiedy toto wyjdzie? Z drugiej strony jesli pojawia sie takie szklo to niemalze na 99% FF od sony tuz tuz.. sie porobilo![]()
Panowie - dam sobie Wasze głowy uciąć, że FF u sonego jest bliskie premiery![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner