Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: pytanie o przerzucenie rawow z aparatu na kompa

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

a tak wygląda dziewczyna pomagająca czyli ja
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

fabio
    Guest

Domyślnie

Dziekowalem fotokor1 dziewczynie ale myslalem ze moze ktos jeszcze z dziewczyn pomagal i nie chcialem przeoczyc nikogo. A tak wogole janmar niezla laska z Ciebie :-P oczywiscie zartuje mam nadzieje ze nie jestes na mnie zly bo jesli tak to wiecej razy nie pokaze sie na forum :-P Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabio Zobacz posta
    Dziekowalem fotokor1 dziewczynie ale myslalem ze moze ktos jeszcze z dziewczyn pomagal i nie chcialem przeoczyc nikogo. A tak wogole janmar niezla laska z Ciebie :-P oczywiscie zartuje mam nadzieje ze nie jestes na mnie zly bo jesli tak to wiecej razy nie pokaze sie na forum :-P Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc
    Spoko,spoko grunt to uśmiech, literówki,stylistyka ,gramatyka i inne ..tyki sa stałym elementem forum. Miło było sie razem pośmiac.Pozdrawiam.:-)

majorjabe
    Guest

Domyślnie

Canon 350D i oprogramowanie z płytki. Wszystko na Windows XT (64). Instalacja już na trzecim kompie - poprzednie dwie działały bez zarzutu a ta nie chce.

Domyślnie

Windows XP 64-bit ?
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

majorjabe
    Guest

Domyślnie

Oczywiście Literówka.

Domyślnie

jak dobrze rozumiem to płytki nie chcą się zainstelować na tym systemie, a na innym kompie się zainstalowały? w ogóle nie wchodzą?
    płytki są oryginalne czy kopiowane?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majorjabe Zobacz posta
    Canon 350D i oprogramowanie z płytki. Wszystko na Windows XT (64). Instalacja już na trzecim kompie - poprzednie dwie działały bez zarzutu a ta nie chce.
    Mialem tak z oryginalnymi płytami do 5d.Oryginaly nie daly sie na moim komputerze zainstalowac.Po skopiowaniu na innym compie kopie sie zainstalowały.Z tego co podpowiadali koledzy na forum ,jest coś na rzeczy z różnymi stacjami dysków.Pozdrawiam:-)

majorjabe
    Guest

Domyślnie

Płytki są oryginalne. Instalowałem z nich oprogramowanie dwa razy na poprzednich moich kompach. Fakt, że wtedy to był Windows XP 32-bit. teraz też instaluje się bez żadnych zgrzytów. Po przeładowaniu kompa i podłączeniu kamery mam najpierw komunikat: , a po chwili:
    (Mam nadzieję, że obrazki mi się wkleją)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I jeszcze jedno - właśnie zauważyłem, że nie mam zainstalowanego programu EOS utility. Przy ręcznym instalowaniu stwierdza, że nie może się zainstalować i kończy zabawę.
    Ostatnio edytowane przez majorjabe ; 26-11-2007 o 23:30 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

no nie wiem metodą prób i błędów odpalaj po kolei wszystkie aplikacje jakie masz w folderze canon już w kompie

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów