Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: pytanie o przerzucenie rawow z aparatu na kompa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabio Zobacz posta
    Jest zobaczylem fotki na kompie :-P dzieki chopaki ale troche inaczej doszedlem do tego bo ten "eos utillty" to inna wersja ale jest ok jeszcze raz dziekuje
    Miałbym prośbę żebyś napisał mi co zrobiłeś, bo mam ten sam dokładnie problem, z dokładnie tym samym aparatem Jak to u mnie się prezentuje opisałem tutaj:
    http://canon-board.info/showthread.php?p=397361
    Pozdrawiam

Domyślnie

nie wiem jak edytować, posty, sorry więc że jeden pod drugim, ale ja już swój problem rozwiązałem... wszystko możecie przeczytać tutaj:
    http://canon-board.info/showthread.php?p=397361

saskia
    Guest

Domyślnie

Mnie pod Vistą EOSutility też coś nie działa jak powinno... Niby wszystko w porządku, ale jakoś niestabilne to to działa, wiesza się i takie tam. Ma ktos jakis pomysł?

Uzależniony Awatar poszukiwacz2006
    Miasto
    dawna stolica

Domyślnie

A ja mam inny problem. 20d kupiłem bezpłytek. Na stacjonarnym komputerze sciągnałem ze strony Canona DPP3.2.0 - odpalił i mogę pracować z Raw-ami. Natomiast to samo zrobilem na laptopie i **** zbita. Komputer po ściągnięciu softu i próbie odpalenia pokazuje mi komunikat abym włozył ddysk CD, chyba mu chodzi o ten z zestawu z aparatem. Ale ja go nie mam!!! Aha, na stacjonarnym najpierw ściągnałem soft , a potem podłączyłem komputer, na laptopie na odwrót - najpierw aparat zainstalował sie na kompie, a potem nastąpiła próba ściągnięcia i instalacji DPP. Bedę wdzięczny za pomoc.
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów