To mamy podobnie, bo też bym wymienił swoje 32HQ na większy ale poczekam aż jakiś bogacz będzie się tanio pozbywał niepotrzebnej 36
Co do poboru sprawdzone w praktyce ,szwagrowi po zakupie 58" panasonica rachunek za prąd wzrósł koło 40zł.
To mamy podobnie, bo też bym wymienił swoje 32HQ na większy ale poczekam aż jakiś bogacz będzie się tanio pozbywał niepotrzebnej 36
Co do poboru sprawdzone w praktyce ,szwagrowi po zakupie 58" panasonica rachunek za prąd wzrósł koło 40zł.
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Witam
Wczoraj zdechł mi mój kilkunastoletni telewizor. Zastanawiam sie nad kupnem LCD do 3,5 tyś. Telewizję oglądam sporadycznie częściej filmy DVD i zdjęcia w formie pokazu slajdów
Mam kilka nurtujących pytań na co zwracać uwagę przy wyborze LCD /jakie parametry powinien mieć/![]()
Co szanowni maja godnego do polecenia?
No i warto by przekątna miała jakieś 32"
Ja bym troche dozbierał i kupił zdecydowanie Full HD.
pozdrawiam
___
Canon
Zacznij od dopisania w swoim poście, jaki to ma związek z fotografią zanim Vitez przyjdzie i posprząta.
"Hydepark - Rozmowy o wszystkim i o niczym - byle by byly choc troche zwiazane z fotografia"
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Zwroc uwage zeby mial zlacze "monitorowe" (mozna podpiac jako monitor do komputera), chyba ze masz jakiegos nowego nikona ze zlaczem HDMIZwykly SCART czy SVIDEO przenosi dosc mala rozdzielczosc. Ja ostatnio stalem przed podobnym wyborem, kupilem za 3000 bravie 32 calowa - skusila mnie promocja z 5 letnia gwarancja. Ceny polecam przejrzec na przyklad na skapcu - rozstrzal jest ogromny...
3 EOSy 2 cyfry 1 analog| blog
Usprawiedliwiony 8) .
Zajrzyj jeszcze tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=15326
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
Ja mam Samsunga LE27S7 i jestem zadowolony. Połączony z komputerem idealnie się sprawuje.