Pokaż wyniki od 181 do 190 z 784

Wątek: EOS 1Ds mark III

Widok wątkowy

Domyślnie

@lukep : nie kumam twojego punktu widzenia. dsmkII daje rade ze wszystkim a efekt jest tak dobry jak dobre szklo wepniesz. jak sie da to w studio wpinam prajma i mam max jakosc a jak jest kotlet to wpinam zuma i mam max wygode i dopasowanie do sytuacji. jakis dziwny fetyszyzm tu rozsiewasz:>
    @kolekcjoner - sciagnalem sobie te japonskie drzewka, i moje wnioski sa zgola inne. wszystko jest takie jak powinno byc jesli chodzi o ostrosc. jak jest bieda-elka 4.o to i ostrosc jest biedna. tak samo bedzie na kazdej innej puszce. 70-200 4 jest przecietnym obiektywem i bedzie to widoczne na kazdym korpusie, te sample jakos szczegolnie tego nie obnazaja na dsmkIII.
    Natomiast zmrozily mnie szumy...nie jest dobrze. Jest zle. taka kasze to ja mam na iso 800 w mkII. Popsuliscie mi czekanie tymi fotami W ogole trzepanie sie nad samplami z netu to jest jakas paranoja... Ja wyczuwam charakter puszki dopiero po ilustamdziesieciu godzinach grzebania w rawach. W zyciu nie zdecydowalbym sie na kupno puszki bez przestrzelania jej na paru sesjach. Tyle ze jesli chodzi o dsmkIII nie za bardzo jest wybor...trzeba go miec jak sie nie ma na hassela :P
    Ostatnio edytowane przez zby ; 10-11-2007 o 03:51
    pozdrawiam,
    zby

Uprawnienia umieszczania postów