Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Winda Ci się nie powiesiła powiadasz ? A w ogóle ją zainstalowałeś ? :]
    Bez komentarza..

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Napisałeś też że jakiejś lasce się powiesił MB 3 razy pod rząd, no wiesz zwykle problemem jest złączka znajdująca się pomiędzy klawiaturą a krzesłem.
    To była dziewczyna z VJ'skiej ekipy RedBulla, więc raczej kretynką nie była.
    Pytanie, do czego używasz swojego Maca, a do czego używałeś PC?
    Jeśli grałeś na PC w gry, to pewnie, ze Ci się mógł zawiesić, ale to niekoniecznie była wina Windowsa...

Jeśli na Macu przeglądasz tylko strony, oglądasz filmy i robisz foty z PS, to co ci się tam ma zawiesić?

Ja się nie opieram na tym co gdzieś tam od kogoś usłyszałem, ale na tym co sam widzę i czego doświadczam. Nie rozumiem kolego Twoich inwektyw..

I nie, nei jestem przeciwnikiem Maca, co więcej, planuje sobie takiego w niedalekiej przyszłości kupić.. Ale ludzie, chociaż trochę obiektywizmu..

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta

...Ja się nie opieram na tym co gdzieś tam od kogoś usłyszałem, ale na tym co sam widzę i czego doświadczam. Nie rozumiem kolego Twoich inwektyw..
    Widac "kolega" malo jeszcze w zyciu doswiadczyl...

kwestia ile jeszcze uzywasz komputera...no chyba ze jestes maga wypas guru adminem itd itd ze w zyciu ci sie winda nie wysypala...

no ale co ja tam moge wiedziec

Uprawnienia umieszczania postów