Strona 9 z 147 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

hmmm a ja pytanie mam w sumie troche OT...czy sa jakies nei wiem mozliwosci zmienienia wersji porogramowania z PC na MAC'a?? oczywiscie nie kupując znowu oporogramowania tyle ze pod mac hehe bo ta opcje to znam

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shutterway.pl Zobacz posta
    hmmm a ja pytanie mam w sumie troche OT...czy sa jakies nei wiem mozliwosci zmienienia wersji porogramowania z PC na MAC'a?? oczywiscie nie kupując znowu oporogramowania tyle ze pod mac hehe bo ta opcje to znam
    niestety raczej nie ma takiej mozliwosci, gdyz oprogramowanie na Maca pisane jest pod zupelnie inne srodowisko i zupelnie inne jadro.
    Moja CaroLina

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

no wlasnie tak myslalem myslalem ze wiesz jest jakas mozliwosc wymiany heheheh albo cos podobnego no niesety

dzieki za odpowiedz

Miasto
    Kraków

Domyślnie

ok nie ma sprawy. to tak samo jak z oprogramowaniem z Windows na Linux, zreszta MacOS X to jest zmodyfikowany Linux.
    Moja CaroLina

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    MacOS X to jest zmodyfikowany Linux.
    Unix.
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    chcesz mi powiedziec ze inni producenci sa z niego zwolnieni a jedynie biedny apple i sad placi

chyba moi drodzy zyjecie w czasach win 95, dla waszej informacji jest rok 2007 wiekszosc ludzi ma xp, osobiscie nie pamietam juz kiedy widzialem bluescreen-a na jakimkolwiek komputerze z XP
    1. Nie inni też nie są zwolnieniu z VAT'u, ale zwróć uwagę na różnicę w cenie przykładowego MacBook'a w PL a w USA.

2. No żyjemy w czasach Winzgrozy Vista, wiesz XP jest jeszcze w porównaniu z najnowszym dzieckiem MS'u.
    W przypadku XP już po samej instalacji i próbie instalacji sterowników do karty dżwiękowej pojawił się bluescreen, więc nie mów mi że XP nie jest problematyczny.

A tak w ogóle to skończmy tą je... awanturę o system, człowiek się pytał jaki laptok do zdjęć. Jak ktoś ma propozycję PC no to może by tak argumentami rzucić i konkretnymi modelami.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Miasto
    Kraków

Domyślnie

jesli chodzi o laptop PC to warto zaopatrywac sie w Toshiba, Lenovo, Asus, Dell. Reszty nie polecam
    Moja CaroLina

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    jesli chodzi o laptop PC to warto zaopatrywac sie w Toshiba, Lenovo, Asus, Dell. Reszty nie polecam
    Podziel sie wiedza dlaczego Acery nie sa godne twojego polecenia

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG Zobacz posta
    Podziel sie wiedza dlaczego Acery nie sa godne twojego polecenia
    Otoz Acery z doswiadczenia moich znajomych i z tego co wyczytalem na roznych forach internetowych sa bardzo awaryjne, wiekszosc moich znajomych ktorzy mieli Acery miala jakies z nimi problemy, a serwis przynajmniej kiedys, nie wiem jak to jest na dzien dzisiejszy, to byl w Czechach, i na laptopa trzeba bylo czekac miesiac. Oczywiscie pewnie sprawa ma sie inaczej do tych najdrozszych modeli i tak powszechnie reklamowanych ale ogolnie nie mam do tej firmy zaufania mimo iz nawet niezle sobie radzi na rynku komputerow. Osobiscie posiadam Toshibe od 3 lat i nie mialem jeszcze z tym laptopem zadnych ale to zadnych problemow. Dlatego tak goraco polecam Toshibe a Acera odradzam, ale oczywiscie wybor nalezy do kupujacego.
    Moja CaroLina

Uzależniony

Domyślnie

1. Nie inni też nie są zwolnieniu z VAT'u, ale zwróć uwagę na różnicę w cenie przykładowego MacBook'a w PL a w USA.
    to chyba tylko jeszcze wiekszy wstyd dla appla ze nie odbierze przedstawicielstwa sadowi i da komus odpowiedzialnemu, chcacemu rozwijac rynek?

Strona 9 z 147 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów