hmmm a ja pytanie mam w sumie troche OT...czy sa jakies nei wiem mozliwosci zmienienia wersji porogramowania z PC na MAC'a?? oczywiscie nie kupując znowu oporogramowania tyle ze pod mac hehe bo ta opcje to znam![]()
hmmm a ja pytanie mam w sumie troche OT...czy sa jakies nei wiem mozliwosci zmienienia wersji porogramowania z PC na MAC'a?? oczywiscie nie kupując znowu oporogramowania tyle ze pod mac hehe bo ta opcje to znam![]()
no wlasnie tak myslalemmyslalem ze wiesz jest jakas mozliwosc
wymiany heheheh albo cos podobnego
no niesety
dzieki za odpowiedz
ok nie ma sprawy. to tak samo jak z oprogramowaniem z Windows na Linux, zreszta MacOS X to jest zmodyfikowany Linux.
Moja CaroLina
1. Nie inni też nie są zwolnieniu z VAT'u, ale zwróć uwagę na różnicę w cenie przykładowego MacBook'a w PL a w USA.
2. No żyjemy w czasach Winzgrozy Vista, wiesz XP jest jeszcze w porównaniu z najnowszym dzieckiem MS'u.
W przypadku XP już po samej instalacji i próbie instalacji sterowników do karty dżwiękowej pojawił się bluescreen, więc nie mów mi że XP nie jest problematyczny.
A tak w ogóle to skończmy tą je... awanturę o system, człowiek się pytał jaki laptok do zdjęć. Jak ktoś ma propozycję PC no to może by tak argumentami rzucić i konkretnymi modelami.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
jesli chodzi o laptop PC to warto zaopatrywac sie w Toshiba, Lenovo, Asus, Dell. Reszty nie polecam
Moja CaroLina
Otoz Acery z doswiadczenia moich znajomych i z tego co wyczytalem na roznych forach internetowych sa bardzo awaryjne, wiekszosc moich znajomych ktorzy mieli Acery miala jakies z nimi problemy, a serwis przynajmniej kiedys, nie wiem jak to jest na dzien dzisiejszy, to byl w Czechach, i na laptopa trzeba bylo czekac miesiac. Oczywiscie pewnie sprawa ma sie inaczej do tych najdrozszych modeli i tak powszechnie reklamowanych ale ogolnie nie mam do tej firmy zaufania mimo iz nawet niezle sobie radzi na rynku komputerow. Osobiscie posiadam Toshibe od 3 lat i nie mialem jeszcze z tym laptopem zadnych ale to zadnych problemow. Dlatego tak goraco polecam Toshibe a Acera odradzam, ale oczywiscie wybor nalezy do kupujacego.
Moja CaroLina
to chyba tylko jeszcze wiekszy wstyd dla appla ze nie odbierze przedstawicielstwa sadowi i da komus odpowiedzialnemu, chcacemu rozwijac rynek?1. Nie inni też nie są zwolnieniu z VAT'u, ale zwróć uwagę na różnicę w cenie przykładowego MacBook'a w PL a w USA.