Strona 8 z 147 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Winda Ci się nie powiesiła powiadasz ? A w ogóle ją zainstalowałeś ? :]
    Bez komentarza..

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Napisałeś też że jakiejś lasce się powiesił MB 3 razy pod rząd, no wiesz zwykle problemem jest złączka znajdująca się pomiędzy klawiaturą a krzesłem.
    To była dziewczyna z VJ'skiej ekipy RedBulla, więc raczej kretynką nie była.
    Pytanie, do czego używasz swojego Maca, a do czego używałeś PC?
    Jeśli grałeś na PC w gry, to pewnie, ze Ci się mógł zawiesić, ale to niekoniecznie była wina Windowsa...

Jeśli na Macu przeglądasz tylko strony, oglądasz filmy i robisz foty z PS, to co ci się tam ma zawiesić?

Ja się nie opieram na tym co gdzieś tam od kogoś usłyszałem, ale na tym co sam widzę i czego doświadczam. Nie rozumiem kolego Twoich inwektyw..

I nie, nei jestem przeciwnikiem Maca, co więcej, planuje sobie takiego w niedalekiej przyszłości kupić.. Ale ludzie, chociaż trochę obiektywizmu..

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta

...Ja się nie opieram na tym co gdzieś tam od kogoś usłyszałem, ale na tym co sam widzę i czego doświadczam. Nie rozumiem kolego Twoich inwektyw..
    Widac "kolega" malo jeszcze w zyciu doswiadczyl...

kwestia ile jeszcze uzywasz komputera...no chyba ze jestes maga wypas guru adminem itd itd ze w zyciu ci sie winda nie wysypala...

no ale co ja tam moge wiedziec

Domyślnie

Komputera używam od wieku przedszkolnego, jeszcze Atari 65 XE... Nie mówię, że windows mi się nigdy w życiu nie wysypał, bo Win 98 się sypał aż niemiło. XP zacząłem używać od wersji z SP 2 (od tej edycji go używam) to nie miałem z nim większych problemów typu Bluescreen. Jakaś tam gra się wysypała, ale myślę, ze to była wina gry a nie systemu. Może po prostu nie instalowałem miliona śmieci..

Nie mówię, że Windows to system idealny, ale demonizowanie go i ośmieszanie przez Macuserów przypomina mi trochę wojnę systemową Canon - Nikon

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Na PC grałem w gry, obrabiałem zdjęcia, czasem musiałem poprowadzić imprezę jako "DJ", więc nie mów mi panie wszechwiedzący do czego używałem PC.
    Mac'a używam do obróbki zdjęć (lepiej się spisuje IMHO niż PC), gram w gry (nie wiele ich gdyż siedzi w moim Mac'u Intel GMA950), ale nic się nie wysypuje, jak to było w przypadku PC. Ja nie twierdzę że Winzgroza jest tragiczna, i że jest to zły system, ale OS X jest stabilniejszy i uważam go za system bardziej przyjazny użyszkodnikowi.

P.S. rozowa_chmurko - życzę jak najszybszego zakupu Mac'a
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Domyślnie

"Jeśli grałeś na PC w gry, <b>to pewnie, ze Ci się mógł zawiesić, ale to niekoniecznie była wina Windowsa...</b>

Jeśli na Macu <b>przeglądasz tylko strony, oglądasz filmy i robisz foty z PS, to co ci się tam ma zawiesić?</b>"

Polecam przeczytać to jeszcze raz, i się mniej pieklić

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

"Panie wszechwiedzacy" hehe dobre widac znana juz xywka

no przeciez jaki ja glupi jestem ze instalowalem miliony smieci no dobrze ze mnie uswiadomiles w zyciu bym na to nie wpadl...dzieki ci panie

wg mnie Mac jest (podkreslam WG MNIE!!!) zdecydowanie lepszy do obrobki
    niz Pcecik i juz .... pracowalem duzo to wiem a tak poza tym nei jestem macuserem a powiem ze chcialbym byc...trzyma mnie to ze nie bede zmienial oporgramowania oryginalnego.

wracajac do tematu Mac Book Pro naprawde super niestety nie na moja kieszen ...

Domyślnie

Shutterway.pl/nie wiem, o co Tobie chodzi. Nie pisałem nigdzie, że PC jest lepszy od Maca jeśli chodzi o obróbkę zdjęć. Piszę tylko, że przesadzacie z tą jego zawieszalnością.. I nigdzie nie napisałem, że instalujesz milion śmieci na swoim PC.

Ale to co powiedział Esteper "no wiesz zwykle problemem jest złączka znajdująca się pomiędzy klawiaturą a krzesłem." tyczy się także problemów z Windowsem..

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

nic dziwnego ze nie wiesz a udajesz ze wiesz...

a kto powiedzial ze zarzucam tobie ze cos napisales?? naucz sie czytac ze zrozumieniem to pogadamy...sorki ale ja odpisalem na temat wtedy (oprocz pierwszych 3 linijek) nie nawiazujac do twoich wypocin...

no dlugo myslales nad riposta jezeli chodzi o wtyczke co? tiaa...tak wiec dla mnie EOT

Uzależniony

Domyślnie

poza tym pakiet CS3 dziala o wiele wiele szybciej na MacOS X
    widzialem testy z ktorych wynikalo cos dokladnie odwrotnego jak odnajde linka to podam

Za produkty ogryzka płacilibyśmy mniej, gdyby nie było u nas VAT'u.
    chcesz mi powiedziec ze inni producenci sa z niego zwolnieni a jedynie biedny apple i sad placi

na PC masz Winzgrozę która w porówaniu z OS X, jest dużo mniej stabilna.
    chyba moi drodzy zyjecie w czasach win 95, dla waszej informacji jest rok 2007 wiekszosc ludzi ma xp, osobiscie nie pamietam juz kiedy widzialem bluescreen-a na jakimkolwiek komputerze z XP

macbook jest ok, nie powiem ladny z daleka, jednak cena nie jest adekwatna do jakosci, ponad dwukrotna przebitka cenowa za obudowe?

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ogolnie w mojej opinii jesli ktos chce kupic kompa do zastosowan czysto graficznych typu uruchomienie wielu aplikacji PS, IL, FL, DW, Maya a takze obrabia duzo i duze pliki w PS (przy tym dobrze jak ma z tego jakies zarobki) to tylko Mac. do innych zastosowan to Maca kupuje sie w momencie zasobnego portfela. oczywiscie wszystko w MacOS X jest milsze w obsludze i prostsze stabilnosc tez bym powiedzial ze jest wieksza, dlatego ludzie w USA kupuja tak duzo tych komputerow choc jest wsrod nich czesc ktora patrzy tylko i wylacznie na wyglad.
    Moja CaroLina

Strona 8 z 147 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów