Strona 13 z 33 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 327

Wątek: Problemy z ostrością w 40D

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    jest was całe cztery osoby z problemami. Ja dalej czekam na te tysiące wątków z całego świata. Jakoś się linki nie pojawiły
    To o czym piszesz to jest w ogole problem mediow. Niektorzy sadza, ze informacje w mediach (takim jak np. to forum) sa odbiciem rzeczywistosci (cokolwiek to znaczy). Problem jednak polega na tym, ze moga byc setki tysiecy ludzi zadowolonych z 40D, nie majacych problemu z ostroscia, ktorzy maja prawie zerowa reprezentacje w informacji medialnej. A moze sie znalezc 100 na calym swiecie, niezadowolonych, ktorzy zrobia taki szum medialny, ze caly swiat bedzie myslal, ze 40D to jakas trefna puszka. 1507 ma racje - jesli ma sie trefna puszke to idzie sie na Zytnia.
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Domyślnie

cos tutaj nie gra z wami-np.jeden koles chyba 1510,czy cos tam- zalil sie na swoje 40 d juz dawno temu,placze i teraz.....i pytam dlaczego jeszcze nie byles w serwisie?nie masz rachunku?ukradles go?...?jestescie z firmy nikon,sony???bo wszystko na to wskazuje!
    CANON

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Po przeczytaniu 7 stron czystej jadki chciałbym zobaczyć choć jednego rawa z tym mydłem? Zastanawiam się nad zakupem i chciałbym wiedzieć czy to prawda czy nie.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=1544&start=90
    i komentarz Arka z optycznych poniżej, Arek troche już widział mydła więc coś jest taka opinia warta...

edit:
    I przypadkiem na tym bicie piany skończyło się..
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 19-10-2007 o 23:37
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

:grin: :grin:
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

kali730
    Guest

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Dziwne - nie chce mi otworzyc tego rawa w LightRoomie ani skonwertowac do tiffa w zoombrowserze
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

kali730
    Guest

Domyślnie

ZoomBrowser EX 5.8 otwiera.
    Jeszcze jedno, w poprzednim poście zapomniałem napisać, że nie jest to raw z mydłem . Przesiadłem się z 20D i jestem bardzo zadowolony.

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    cos tutaj nie gra z wami-np.jeden koles chyba 1510,czy cos tam- zalil sie na swoje 40 d juz dawno temu,placze i teraz.....i pytam dlaczego jeszcze nie byles w serwisie?nie masz rachunku?ukradles go?...?jestescie z firmy nikon,sony???bo wszystko na to wskazuje!

dlatego koleś że mam 200km do serwisu, zacząłem płakać jakies 3 tyg.temu bo mniej wiecej od takiego czasu mam aparat czy to jest dawno temu? nie wiem, pracuję, mam jakieś inne obowiązki i wyrwać się na cały dzień do W-wy jest ciężko, sprzętu za ponad 10 tysia nie poślę poczta bo nie ufam, pojadę w swoim czasie i dam sprzęt do sprawdzenia, mam rachunek, nie jestem złodziejem, nie jestem z nikona i nie jestem z sony, a tak w ogóle to bujaj sie f.....e, jestes ostatnim chłopcem przed którym musiał bym się tłumaczyć Obrażaj sobie tatusia albo mamusie lub braciszka jesli takowego posiadasz.
    Ostatnio edytowane przez 1507 ; 20-10-2007 o 10:57

Coś już napisał Awatar Jazzman

Domyślnie

Atmosfera się zagęszcza. Panowie trochę dystansu bo aż się odechciewa tego czytać. Po dorosłych osobach które wydają kupę kasy na sprzęt można chyba też spodziewać się innego poziomu niż smarkateria na Onecie?

Strona 13 z 33 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów