Pokaż wyniki od 1 do 10 z 327

Wątek: Problemy z ostrością w 40D

Mieszany widok

Domyślnie

Łukasz - śmiem twierdzić że zdjęcia lustrzanką robię dłużej od Ciebie. Śmiem też twierdzić, że jesteś ostatnią osobą która może mi zwracać uwagę - przyjmę krytykę od każdego ale nie od nadwornego Fotomediowego błazna. (bez obrazy, ale to nie ja wymyśliłem).

Poza tym z kim (oprócz Ciebie) ja się kłócę? Twierdzę, że moj 40D ma problemy z ostrością a wszyscy usilnie mi wmawiają, że nie ma, lub że nie umiem go obsłużyć. Umiem sam ocenić czy zdjęcie jest ostre czy nie i nie muszę wrzucać cropa na forum, żeby mi to oceniło/potwierdziło pół Polski.
    EOS 90D (w sumie)

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    Łukasz - śmiem twierdzić że zdjęcia lustrzanką robię dłużej od Ciebie. Śmiem też twierdzić, że jesteś ostatnią osobą która może mi zwracać uwagę - przyjmę krytykę od każdego ale nie od nadwornego Fotomediowego błazna. (bez obrazy, ale to nie ja wymyśliłem).

Poza tym z kim (oprócz Ciebie) ja się kłócę? Twierdzę, że moj 40D ma problemy z ostrością a wszyscy usilnie mi wmawiają, że nie ma, lub że nie umiem go obsłużyć. Umiem sam ocenić czy zdjęcie jest ostre czy nie i nie muszę wrzucać cropa na forum, żeby mi to oceniło/potwierdziło pół Polski.

dołączam sie do grona osób mających problem z 40D pisałam juz o tym w jakimś temacie, i twierdzę że mój 40D też ma problem z ostrością!!! Jade na serwis!!! Więc są napewno już dwie wadliwe puszki
    Ostatnio edytowane przez 1507 ; 17-10-2007 o 21:05

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    ...przyjmę krytykę od każdego ale nie od nadwornego Fotomediowego błazna. (bez obrazy, ale to nie ja wymyśliłem).
    ...
    Sorki ze wyciagam brudy stare...tak lekko mowiac uwazaj lepiej co piszesz zaloze sie ze wiekszosc absolwentow fotomedii pobila by twoje umiejetnosci na na glebe...nie oceniaj innych tak jak ja teraz ocenilem ciebie (wg twoich zasad)

fakt ze zawsze znajdzie sie jakis "blazen" ale to nie znaczy ze reszta tez jest taka

Uprawnienia umieszczania postów