Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Problemy z firmą canon

Widok wątkowy

jacquesm
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strus_pedziwiatr Zobacz posta
    Proponuję przetłumaczyć na angielski i z linkami do tego forum przesłać do Japonii, Stanów i Canon-Europe. Wiele to może nie da, ale niech trochę pomyślą - może następnym razem ktoś będzie miał już mniej kłopotów.... Można też poprzeklejać ten list jako opinię od użytkownika/klienta we wszystkich sklepach internetowych oferujących Canony.
    Problem polegał na tym, że nigdzie nie można znaleźć adresów emailowych canona. Jedyny jaki mi się udało znaleźć, to canon technical support w Japonii. Po krótce opisałem zswój problem po angielsku i odpowiedział mi canon Polska. Pytając łaskawie, czy mam jezcze problem ze sprzętem. Potem powstał ten list rozpoczynający wątek. Stąd wniosek, że może to kiepskie standardy idą z góry?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Semtex Zobacz posta
    Przykra sprawa , nie rozumiem tylko jak to możliwe że po odebraniu aparatu i obiektywów po regulacji nie sprawdził go Pan od razu , tylko czekał tydzień na następny materiał ????. Dziwi mnie to gdyż sam z ciekawości sprawdził bym to od razu , tym bardziej ze nie jest Pan amatorem. Pozdrawiam
    Sprawdziłem. Pierwsze zdjęcia były OK, potem pojechałem na materiał. Tam najprawdopodobniej znów siadł aparat.
    Ostatnio edytowane przez jacquesm ; 03-10-2007 o 15:09 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów