ten watek jest dluzszy niz z Polski do Chin...
moglby ktos obeznany w tych stockach napisac ''tutorial'' czy cos w tym stylu jak zaczac? wtedy bedzie znacznie lepiej... a ten watek zostanie jako watek roboczy...?
ten watek jest dluzszy niz z Polski do Chin...
moglby ktos obeznany w tych stockach napisac ''tutorial'' czy cos w tym stylu jak zaczac? wtedy bedzie znacznie lepiej... a ten watek zostanie jako watek roboczy...?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
nieco informacji o tym jak zacząć jest pod linkiem w mojej stopce, taka robocza stronka
komu by się chciało pisać tutoriale![]()
canon 400D+50mm /f1.8
mam pytanie czy ktoś ma już jakies doświadczenia z Dreamstime?
wysłałem im pare zdjęc ale ich nigdzie nie widze.. czy będą widoczne dopiero jak je zaakceptują? czy gdzieś jest opcja żeby zobaczyć zdjęcia oczekujące?
wrrr... na iStock chyba limit zmniejszyli do 10/168 ... jeszcze wczoraj widzialem 15 ... a miesiac temu bylo chyba 25 ...
szukaj przycisków:mam pytanie czy ktoś ma już jakies doświadczenia z Dreamstime?
wysłałem im pare zdjęc ale ich nigdzie nie widze.. czy będą widoczne dopiero jak je zaakceptują? czy gdzieś jest opcja żeby zobaczyć zdjęcia oczekujące?
Managament Area, a potem: Pending Files (zdjęcia oczekujące)
canon 400D+50mm /f1.8
komentarz zupełnie bez sensu....
to, że niektóre osoby mają napisane jakieś informacje w swoich stopkach, nie oznacza, że wszystko można tam znaleźć. I np taka osoba która nie odnajdzie tam czego szuka, musi przeczytać ponad 1000 postów, żeby znaleźć odp na swoje pytanie. z czego ostatnio, większość postów to nic więcej, jak nieprzydatne rozmowy o tym czy ktoś sprzedał jakieś zdjęcie czy nie...
dlatego moim zdaniem lepiej będzie przenieść te rozmowy towarzyskie do nowego tematu, a tutaj zostawić miejsce na pytania osób "nowych" mających jakieś wątpliwości.
tyle![]()