Strona 113 z 244 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hyzop Zobacz posta
    Od jakiegoś czasu są już świetlówki 400W (5500K), ktoś je już stosuje, ewentualnie, jakie wrażenia?
    ja takich nie stosuję... nawet nie bardzo widziałem (jakiś link czy coś?)...

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Od jakiegoś czasu są już świetlówki ...
    chyba to odrobinę mija się z tematem :-(

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tanto Zobacz posta
    chyba to odrobinę mija się z tematem :-(
    Bez dobrego oświetlenia najlepszy pomysł staje sie nic nie warty.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Bez dobrego oświetlenia najlepszy pomysł staje sie nic nie warty.
    to kup te żarówki i podziel się wrażeniami.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

hyzop napisal: Od jakiegoś czasu są już świetlówki 400W (5500K), ktoś je już stosuje, ewentualnie, jakie wrażenia?

Mam podobne zarowki, 105W (500w) 5500K uzywam ich od krotkiego czasu z namiotem bezcieniowym. Jednak czasem pomagam sobie lampa blyskowa, ustawiam ja w roznych miejscach w zaleznosci od potrzeby. Same lampy nie zawsze daja rade, moze gdyby bylo ich trzy kto wie bylo by moze wystarczajaco.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Tak to takie same zarowki tylko mocniejsze
    Ostatnio edytowane przez piotrzuraw ; 04-10-2007 o 20:43 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ile razy można pisać, że świetlówki są be mają dziury w widmie światła. Czy naprawdę tak trudno kupić flashe ze zwykłym gwintem ?

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbexus Zobacz posta
    Ile razy można pisać, że świetlówki są be mają dziury w widmie światła. Czy naprawdę tak trudno kupić flashe ze zwykłym gwintem ?
    Tak w tym to musze przyznac racje, wlasnie o tym mysle i niebawem kupie;-) a moze jakis link moglbym dostac ktore najlepiej kupic. Dzieki i pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrzuraw Zobacz posta
    Tak w tym to musze przyznac racje, wlasnie o tym mysle i niebawem kupie;-) a moze jakis link moglbym dostac ktore najlepiej kupic. Dzieki i pozdrawiam
    Od niedawna mam do namiotu dwie takie: http://www.allegro.pl/item248521151_...8ws_kabel.html

I póki co mam wrażenie, że są za mocne. ISO ustawiam na 100, czas na 1/250, przysłonę koło 11-16 i jeszcze czasem przejarane. Czasu już się skrócić bardziej nie da bo kawałek kadru będzie nienaświetlony. Ratuję się polarem ale chyba wolałbym słabsze błyskotki. Może jakąś pończochę powinienem na nie zakładać, sam nie wiem...
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Od niedawna mam do namiotu dwie takie: http://www.allegro.pl/item248521151_...8ws_kabel.html

I póki co mam wrażenie, że są za mocne. ISO ustawiam na 100, czas na 1/250, przysłonę koło 11-16 i jeszcze czasem przejarane. Czasu już się skrócić bardziej nie da bo kawałek kadru będzie nienaświetlony. Ratuję się polarem ale chyba wolałbym słabsze błyskotki. Może jakąś pończochę powinienem na nie zakładać, sam nie wiem...
    A nie możesz ich po prostu dalej odsunąć od fotografowanego przedmiotu?

Strona 113 z 244 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów