Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Zobaczę. Na razie czekam. Jak nie zaakceptują, to wyrobię paszport i prześlę. Ale różnie to bywa z tymi stockami. Mi na 123RF przyjęli... legitymację studencką To mnie dopiero zaskoczyło!
    A jak nie będę mogła zmienić nazwiska w profilu, to trudno, będę musiała się od nowa zarejestrować. W sumie - chyba niewiele tracę, a mogę zyskać

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagódka Zobacz posta
    Zobaczę. Na razie czekam. Jak nie zaakceptują, to wyrobię paszport i prześlę. Ale różnie to bywa z tymi stockami. Mi na 123RF przyjęli... legitymację studencką To mnie dopiero zaskoczyło!
    A jak nie będę mogła zmienić nazwiska w profilu, to trudno, będę musiała się od nowa zarejestrować. W sumie - chyba niewiele tracę, a mogę zyskać
    Jagódka, spróbuj ten nieważny paszport najpierw. Wydaje mi się, że im chodzi tylko o identyfikację osoby, przecież to, że nie jest ważny nie znaczy, że przestałaś istnieć Wydaje mi się, że ktoś pisał, że przyjęli mu nieważny paszport.
    Ja musiałam sobie wyrobić nowy bo stary był na stare nazwisko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Ja musiałam sobie wyrobić nowy bo stary był na stare nazwisko.
    Reno, dziękuje za radę. Prawo jazdy - niestety - odrzucili
    Miałam nadzieję, że przejdzie i nie będę musiała wybrać się po paszport (ja też mam stare nazwisko w swoim, no i się przeterminował kilka lat temu). Nie znoszę załatwiać spraw w urzędach, ale cóż, będę musiała to zrobić, bo na Shutterstosku nie da ię jedna kpóźniej poprawić nazwiska w Profilu.

Fotoaloja, ty chyba niedawno wyrabiałaś paszport. Długo czekałaś?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Miałam nadzieję, że przejdzie i nie będę musiała wybrać się po paszport (ja też mam stare nazwisko w swoim, no i się przeterminował kilka lat temu). Nie znoszę załatwiać spraw w urzędach, ale cóż, będę musiała to zrobić, bo na Shutterstosku nie da ię jedna kpóźniej poprawić nazwiska w Profilu.

hmm odnośnie czekania to może być problem... wiesz jak działają polskie urzędy... każdy innaczej, więc nie sugerowałbym się tym jak sytuacja wyglądała u innych forumowiczów. Na pewno jakaś ustawa wyznacza najdłuższy możliwy czas oczekiwania... na pewno w sieci gdzieś jest opublikowana...

Pozdr,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    jagódko
    rób paszport i się nie zastanawiaj ile się czeka, nowy i tak może się przydać
    Oj, jak bardzo bym chciała, żeby sie przydał, ech... Popstrykałoby się zdjęć na jakieś ciepłej plaży, ech...

Jak grzybki? Zjedzone od razu, czy zdążyły jeszcze zapozować do kilku ciekawych fotografii ?

Cytat Zamieszczone przez pixelman Zobacz posta
    Wprawdzie nie jestem Fotoaloja
    Ależ się uśmiałam od rana

pixelman
    Guest

Domyślnie

Wprawdzie nie jestem Fotoaloja ale ja czekałem na paszport 4 tygodnie.Lecz był to okres przedwakacyjny a wtedy są największe kolejki po ten dokument.
    Myślę że teraz dłużej na pewno to nie powinno trwać.

Uprawnienia umieszczania postów