Strona 5 z 16 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 158

Wątek: Airshow w Radomiu

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

dzisiaj otrzymałem taki mail:

"Szanowni Państwo,

Pragnę podziękowac Państwu za wyczerpujące informacje i dopełnienie procedury akredytacji na tegoroczne Air Show.

Jednocześnie uprzejmie informuję, że z dniem dzisiejszym potwierdzona jest Państwa akredytacja jako Spotters. Akredytacje i przepustki będą dostępne na miejscu, w Radomiu. Jeżeli będzięcie Państwo potrzebowali jakiejkolwiek pomocy lub dodatkowych informacji, Biuro Prasowe służyc będzie w miarę swoich możliwości.

bardzo serdecznie pozdrawiam"

z rozmów z biurem prasowym:
    samoloty zagraniczne będą przylatywać 30 i 31 sierpnia, nasze już od 28 (chociaż to może się zmienić)
    będzie na stronie air show dokładniejsza informacja
    tak czy inaczej w dniach poprzedzajacych pokazy należy się skontaktować z biurem prasowym na lotnisku, choćby w celu odebrania identyfikatora
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Dopiero zaczyna Awatar AVIGDOR
    Miasto
    Gdzieś w Polsce

Domyślnie

i dzisiaj przywieźli pierwszy szybowiec niestety nie wiem jaki ale ruszyło już coś na lotnisku, no a orliki ćwiczą ostro już drugi tydzień

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    dzisiaj otrzymałem taki mail:
    tak czy inaczej w dniach poprzedzajacych pokazy należy się skontaktować z biurem prasowym na lotnisku, choćby w celu odebrania identyfikatora
    ID czy akredytacje na pewno będzie można odebrać już w samym dniu rozpoczęcia airshow.
    Akredytacji spotters jest 50, tak? Do tego dochodzi trochę ponad setka dziennikarzy, w tym część zagranicznych.

Coś już napisał Awatar pawelpaciorek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demir Zobacz posta
    Do tego dochodzi trochę ponad setka dziennikarzy, w tym część zagranicznych.
    dziennikarzy to będzie ok 300

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Jadę z Krakowa w sobotę rano i mam wolne miejsca w aucie, powrót tego samego dnia.

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    (...)
    będzie na stronie air show dokładniejsza informacja
    oglądam stronę, oglądam, i albo ślepy jestem, albo jakoś tej dokładniejszej informacji nie znajduję. Rozumiem, że do biura prasowego będzie się można dostać bez kupowania biletu ;-). Wiecie może, czy biuro jest od strony Lubelskiej czy Odrodzenia?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no i mam odpowiedź na pytanie - właśnie dostałem mail z biura prasowego:

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że Centrum Prasowe Air Show znajduje się w Klubie Garnizonowym przy ul. Lubelskiej 150. Prosimy o zgłoszenie się do nas PRZED wejściem na teren lotniska Radom. Dla tych z Państwa, którzy wnioskowali o akredytację dla samochodów prosimy o przygotowanie białej kartki formatu A4 z czytelnym napisem „PRESS” i umieszczenie jej za przednią szybą pojazdu. Pozwoli to na łatwiejszą pracę służb dyżurnych i może zaoszczędzić Państwu wiele czasu.
    Tak z ciekawości, czy ktoś z Was akredytujących się jako spotterzy wnioskował o akredytację dla samochodu? Czy to taki przywilej dla dziennikarzy był?
    Ostatnio edytowane przez drrrl ; 30-08-2007 o 14:59 Powód: Automerged Doublepost
    Kupa złomu i Lightroom

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drrrl Zobacz posta
    Tak z ciekawości, czy ktoś z Was akredytujących się jako spotterzy wnioskował o akredytację dla samochodu? Czy to taki przywilej dla dziennikarzy był?
    Tylko dla dziennikarzy.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Mam pytanie natury organizacyjnej. Czy jeżeli pogoda będzie nie taka - czyli będzie padać, to pokazy będą się odbywać czy zostaną przerwane? Ewentualnie jak sielne maa być opady, zeby pokazy przerwano?

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

comatus - ale to chyba organizatorów trzeba pytać.

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

no tak, ale czy są jakieś 'ustalone wzorce pogody' przy których pokazy sie przerywa. bo nie chce sie znowu naciac jak w Krzesinach :/
    chociaz prognoza nie jest najlepsza, ale tragiczna tez nie jest

Strona 5 z 16 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów