Pokaż wyniki od 41 do 50 z 158

Wątek: Airshow w Radomiu

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    (...)
    będzie na stronie air show dokładniejsza informacja
    tak czy inaczej w dniach poprzedzajacych pokazy należy się skontaktować z biurem prasowym na lotnisku, choćby w celu odebrania identyfikatora
    oglądam stronę, oglądam, i albo ślepy jestem, albo jakoś tej dokładniejszej informacji nie znajduję. Rozumiem, że do biura prasowego będzie się można dostać bez kupowania biletu ;-). Wiecie może, czy biuro jest od strony Lubelskiej czy Odrodzenia?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no i mam odpowiedź na pytanie - właśnie dostałem mail z biura prasowego:

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że Centrum Prasowe Air Show znajduje się w Klubie Garnizonowym przy ul. Lubelskiej 150. Prosimy o zgłoszenie się do nas PRZED wejściem na teren lotniska Radom. Dla tych z Państwa, którzy wnioskowali o akredytację dla samochodów prosimy o przygotowanie białej kartki formatu A4 z czytelnym napisem „PRESS” i umieszczenie jej za przednią szybą pojazdu. Pozwoli to na łatwiejszą pracę służb dyżurnych i może zaoszczędzić Państwu wiele czasu.
    Tak z ciekawości, czy ktoś z Was akredytujących się jako spotterzy wnioskował o akredytację dla samochodu? Czy to taki przywilej dla dziennikarzy był?
    Ostatnio edytowane przez drrrl ; 30-08-2007 o 14:59 Powód: Automerged Doublepost
    Kupa złomu i Lightroom

Uprawnienia umieszczania postów