Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6141516
Pokaż wyniki od 151 do 158 z 158

Wątek: Airshow w Radomiu

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez air2air.net Zobacz posta
    Jak cos jest czarne, to tak to nazywam. Bez filozoficznych podtekstow.
    I wszystko co pisze, to jest tylko moje zdanie. Jak komus sie to nie podoba, to jego sprawa.
    To dlaczego an poczatku twierdziles, ze masz 17lat
    Cytat Zamieszczone przez air2air.net Zobacz posta
    Ty jestes jeszcze niedoswiadczonym mlodziencem Vitez. Wazni dla Ciebie sa koledzy i uklady personalne. Ja na takie zachowanie patrze z olbrzymim dystansem.
    Oj,teraz to pojechales- pralnia wita
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    To dlaczego an poczatku twierdziles, ze masz 17lat
    Bo to byl taki zart, ktory kompletnie na ma znaczenia. Uwierz mi, ze Ci co interesuja sie lotnictwem bardzo dobrze wiedza, ze jestem juz po 30-stce

No wlasnie, zeby nie bylo za bardzo off-topic, to czy ktos robil w piatek zdjecia w trakcie treningu Orlikow?
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 06-09-2007 o 15:57
    Mariusz Adamski
    http://album.air2air.net
    http://air2air.net

"It's hard to soar with eagles when you're surrounded by turkeys"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Oj,teraz to pojechales- pralnia wita
    przesadzasz, IMHO to tylko wyrazanie swojej opinii do ktorej kazdy ma prawo, zwlaszcza ze w wywazony sposob

a jesli pralnia wzbogaci sie o nowe watki to raczej z powodu OT ktory ostatnio zdominowal glowna rozmowe :-?

Bywalec Awatar goobie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

powiem tyle...
    z mojego profilu na gg wynika że mam 101 lat
    i nikt sie za to nie obraża...

Pan MA to NIE jakiś pedofil, który obniża swój wiek bo ma niecne zamiary...
    wiec nie wiem w czym problem...
    jest szanowanym fotografem i wie o tym każdy kto czyta lotniczą prasę i inne publikacje z tej dziedziny... więc może niektórzy są nieco przewrażliwieni??
    (to pyt. retoryczne)

A teraz do rzeczy:::
    Zacząłem czytać ten wątek, bo chciałem się dowiedzieć jakie są Wasze odczucia po tragedii, która ostatnio wstrząsnęła lotniczym światem...
    wiedząc, że wielu z Was było tam wtedy... i mimowolnie stało się świadkami tamtych wydarzeń...

...ale roztrząsanie tu własnych opinii jest chyba naprawdę niepotrzebne i nawet nie na miejscu... i może warto by zamknąć ten wątek paręnaście postów wcześniej...
    współczując wszystkim, których dotknęła ta tragedia...

(i dlatego zdecydowałem się napisać tych kilka zdań, w przeciwnym razie nie zabierałbym głosu w tej dyskusji...)
    Ostatnio edytowane przez goobie ; 06-09-2007 o 17:49
    Pozdrawiam! Adam

kilka fotek...

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Przez długi czas nigdzie o tym nie pisałem, bo nie chciałem robić zamieszania ze względu na śmierć pilotów. Ale w kwestii grupy akrobacyjnej Żelazny muszę się zgodzić z Mariuszem Adamskim. To co oni reprezentowali to nie był najwyższej klasy profesjonalizm i za takich ich nigdy nie uważałem. Widziałem w swoim życiu "troszkę" grup akrobacyjnych i naszym pilotom daleko do nich było. Dla mnie piloci Żelaznego to amatorka JAK NA GRUPĘ AKROBACYJNĄ i jak ktoś się napatrzył na samoloty w powietrzu to to widać. Mogą być znakomitymi pilotami, ale tworzenie grupowych pokazów to nie to samo. Zdanie takie mam od pierwszego pokazu jaki z nimi widziałem i Ci co mnie znają to wiedzą, że nigdy nie byli dla mnie wzorem jakości. Zbyt mało w ich pokazach było precyzji a za dużo nonszalancji. Ale przynajmniej robili to z w miarę bezpiecznym dystansem. Teraz poniosła ich chyba fantazja i nadmierna chęć zaimponowania ludziom co dało katastrofalne skutki.
    Tak jak napisał Mariusz, w takich warunkach atmosferycznych nie lata się tak blisko na tak lekkich maszynach. Kto leciał w życiu czymś innym niż samolot pasażerski to zrozumie o co chodzi.
    Szanuję ich pamięć i jest mi ogromnie smutno z powodu tej tragedii, ale MUSIMY zdawać sobie prawdę z pewnych faktów.
    FOTOINKWIZYTOR

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie Konkurs na najciekawsze zdjęcie z Air Show

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie "Duży format"

Kupa złomu i Lightroom

Zablokowany

Domyślnie

Dzisiaj znów spadł samolot
    Jasień pod Kościanem - Wielkopolska- piloci spoko, lekko poobijani. Katapultowali się...

Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6141516

Uprawnienia umieszczania postów