Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 158

Wątek: Airshow w Radomiu

Bywalec Awatar Woodland
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Muflon: masz nowego konkurenta Niesamowite zdjecia
    Zgadzam się ze sniper88: zdjęcia super. Ale zawsze oglądając zdjęcia robione z powietrza mam nieodparte wrażenie, że znalazłoby się jeszcze kilka osób, które zrobiłoby równie dobre (a może lepsze) zdjęcia mając takie możliwości. Myślę, że zdjęcia Pana Mariusza można porównać tylko ze zdjęciami innej osoby latającej podobnymi "maszynami". Ale powtórzę zdjęcia naprawdę super.
    Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Muflon: masz nowego konkurenta Niesamowite zdjecia
    Teraz to pojechałeś (jeżeli zrobiłeś to nieświadomie )
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    i on ma 17 lat? chyba sobie z nami pogrywa
    Panowie - kolega MA to z zasadzie chyba najbardziej znany w Polsce fotograf lotniczy - można go lubić albo nie, ale znać trzeba...
    Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 05-09-2007 o 19:16 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A ja bede i na tym nalezy zakonczyc. Chyba ze lubisz potepiac ludzi i robic krucjaty tylko dlatego ze komus sie podoba co innego niz tobie? .
    Zreszta niepotrzebnie pytam... poprzednimi postami na tym (i nie tylko) forum juz na moje pytanie odpowiedziales.
    Vitez, zrozum ze mnie naprawde nie interesuja zadne prywatne wycieczki Ciebie do mnie, czy mnie do Ciebie. Traktuje Ciebie jak kazdego innego forumowicza. Nie bedziesz nigdy moim kolega, a ja Twoim. Zapomnij o prywatnych wycieczkach, tylko przeczytaj z uwaga co wczesniej napisalem.

Z pelna powaga sytuacji zwrocilem uwage na aspekt BEZPIECZENSTWA w lotach w formacjach.

A prawda jest taka, ze mam w tym o niebo wieksze pojecie niz Ty.

Bardzo ubolewam nad tym co sie stalo, tym bardziej, ze w czasie kiedy zajmuje sie fotografia w powietrzu niejednokrotnie zdarzylo mi sie otrzec o smierc i to przede wszystkim w lotnictwie cywilnym.

Ale co ja moge wiedziec...

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    i on ma 17 lat? chyba sobie z nami pogrywa
    No jasne zanussi, ze sobie pogrywam. Jestem rocznik 74 :grin:
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 05-09-2007 o 20:02 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Panowie, pax!
    Kupa złomu i Lightroom

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

air... od ilu lat latasz? może zdradzisz technikę robienia fot i sterowania takimi sprzetami (o ile nimi sterujesz a nie tylko siedzisz i sie przyglądasz wskaźnikom )
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

air... od ilu lat latasz? może zdradzisz technikę robienia fot i sterowania takimi sprzetami (o ile nimi sterujesz a nie tylko siedzisz i sie przyglądasz wskaźnikom )
    Zwykle to najpierw jest focenie w powietrzu, a pozniej latanie dla przyjemnosci. No i oczywiscie zawsze latam z pilotem. Nie sadzisz chyba, ze sam latam i pstrykam?
    Ale to juz jest rozmowa na inny watek.

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

air2air.net czyli Mariusz Adamski dość dawno publikuje swoje zdjęcia na onePhoto.net http://onephoto.pl/portfolio.php3?id_autora=4240 zawsze je podziwiałem

i jego autoportret http://onephoto.pl/info.php3?id=244937
    Ostatnio edytowane przez Nicram ; 05-09-2007 o 20:57
    jakieś D + sporo zapału

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

I właśnie chyba tu jest problem. Osobiście nie lubię gdy ktoś zawyża lub zaniża swój wiek, a zwłaszcza na i tak w zasadzie anonimowym forum. Panie Mariuszu proszę zmienić dane w swoim profilu. Wiek 17 sugeruje podszywkę i podejrzenia o wiarygodność.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez air2air.net Zobacz posta
    A prawda jest taka, ze mam w tym o niebo wieksze pojecie niz Ty.

Bardzo ubolewam nad tym co sie stalo, tym bardziej, ze w czasie kiedy zajmuje sie fotografia w powietrzu niejednokrotnie zdarzylo mi sie otrzec o smierc i to przede wszystkim w lotnictwie cywilnym.

Ale co ja moge wiedziec...
    Wlasnie w tym lezy problem. Nie w ilosci zasobow posiadanej wiedzy a w sposobie jej przekazywania.

Cytat Zamieszczone przez Maroos Zobacz posta
    Wiek 17 sugeruje podszywkę i podejrzenia o wiarygodność.
    A mi sugeruje niedojrzalosc, chocby prawdziwy wiek byl wyzszy. Jesli ktos tyle podaje to widac na tyle sie czuje i nawet czasami udaje mu sie to udowadniac.
    Moze tutaj nalezy zaprosic? : http://canon-board.info/showthread.php?t=24530

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Wlasnie w tym lezy problem. Nie w ilosci zasobow posiadanej wiedzy a w sposobie jej przekazywania.
    Sposob przekazywania? No Vitez, nie badz taki delikatny Problem w tym, ze moj sposob przekazu jest bardzo czytelny. Jak cos jest czarne, to tak to nazywam. Bez filozoficznych podtekstow.
    I wszystko co pisze, to jest tylko moje zdanie. Jak komus sie to nie podoba, to jego sprawa.

Kazdy moze sie tutaj wypowiadac. Jedni pisza, co im sie wydaje, a inni co wiedza na podstawie wlasnego doswiadczenia.

Ty jestes jeszcze niedoswiadczonym mlodziencem Vitez. Wazni dla Ciebie sa koledzy i uklady personalne. Ja na takie zachowanie patrze z olbrzymim dystansem.

Dla mnie obok najwazniejszego, czyli mojej rodziny rowniez wazne jest, zeby poziom mojej fotografii trzymal swiatowe standardy wymagane na dzisiejszym rynku wydawniczym.
    Wiem, ze mi sie to udalo i roznica miedzy nami jest taka, ze ja w pewnym momencie przestane to robic, a Ty i tak nigdy nie bedziesz sie tym zajmowal, wiec SZANUJMY SIE...
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 06-09-2007 o 11:24
    Mariusz Adamski
    http://album.air2air.net
    http://air2air.net

"It's hard to soar with eagles when you're surrounded by turkeys"

Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów