Jak pokazuję znajomym z rodziny jakim sprzętem focę, to pierwsze na co patrzą, to właśnie na napisy na osłonie.![]()
Jak pokazuję znajomym z rodziny jakim sprzętem focę, to pierwsze na co patrzą, to właśnie na napisy na osłonie.![]()
Jeśli ktoś to faktycznie kupi, to już chyba nie tylko ręce mi opadną :-|
A co ma znaczyć: "Na innych moich aukacjach mozna kupic pojedyncze elementy z tej aukcji !!!" ?
To tylko taka próba zachęcenia innych do zajrzenia do innych aukcji? Bo tych o, których pisze, to tam nie ma, a w ogóle to chyba tak nie wolno?
Komedia jakaś...
usuwali mu poprzednie aukcje to pewnie i tą usuną![]()
Ostatnio edytowane przez brylas ; 05-08-2007 o 15:10
ja proponowałem (na wabia)odkupienie od niego kilku rzeczy - napisał, że wiele osób pyta i dla najciekawszych ofert wystawi specjalne aukcje
ciekawe![]()
I am FX
Patrzcie na co trafiłem na allegro :D
http://www.allegro.pl/item220890167_...s_mark_ii.html
Powiedzcie co trzeba zrobić, żeby być fotografem i umieć sobie jeszcze uzbierać na tyle sprzętu. Bo bycie fotografem bez profesjonalnego sprzętu to bezsens jak dla mnie (nie chcę obrazić nikogo kto uważa inaczej - to po prostu moje zdanie), już chyba lepiej wyjechać i robić coś innego. Jeżeli miałbym zostać w przyszłości fotografem to chciałbym mieć chociaż z jedną jedynkę nową i zapasową starszą i kilka ładnych szkiełek. Jak to jest z tymi zleceniami itd. Ile płacą? Wiem, że to raczej osobiste pytania i jeżeli nie chcesz odpowiedzieć na forum to napisz na mój e-mail: canon_eos@tlen.pl ale ja po prostu chciałbym wiedzieć jak jest, bo fajnie byłoby być fotografem w przyszłości.
Z góry dzięki.
canon_eos@tlen.pl
jest juz wątek na temat tej aukcji...
Nie zauważyłem - dzięki, zaraz poszukam, ale pytanie i tak jest trochę inne...
do packshotów też byś potrzebował dwie jedynki i super szkiełka?:P
i to za szkło:Obiektyw Canon ES-79 II ??![]()
jak wyzej marekb juz wspomnial
zamykamy ??
odpowiedz na pytanie, kazdy z nas robi spolecznie, w ramach caritas. A zeby sobie kupic taki zestaw musisz jezdzic BMW 7 tak jak ten misiek z tej aukcji. Ale on jak udowodnil potrafi robic tez zdjecia telefonem komorkowym.