Strona 77 z 484 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127177 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

napewno MUSISZ jezdzic serią 7?
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Domyślnie

Witam

Co powiecie o tej aukcji:
    http://www.allegro.pl/item243472761_...ttery_kit.html ???

Jakiś dziwna strona internetowa tego sklepu - bez żadnego tytułu??? Ten opis aukcji też jakiś nie taki.

Cosik mnie tu waniajet!!!

Może źle oceniam to niech mnie ktoś wyprostuje, ale gość nie sprzedał jeszcze nigdy żadnego przedmiotu.

Dodatkowo bank w Łodzi, a lokalizacja Katowice.
    Ostatnio edytowane przez ms714033 ; 11-09-2007 o 20:01

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Ja mieszkam w Krakowie a konto mam z adresem w Olsztynie.. co w tym dziwnego? Nie dopatrzylem sie jakis dziwnosci. Cena normalna - nawet lekko zawyzona. A ze nie sprzedal? w 2001 roku mialem 1 komentarz na allegro! Kazdy kiedys zaczyna.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

można płacić PayPalem - to ponoć bardzo bezpieczne
    I am FX

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ms714033 Zobacz posta
    Dodatkowo bank w Łodzi, a lokalizacja Katowice.
    Toż to mBank.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie UWAGA na oszustów na allegro!!

Witam!

Nie wiem czy taki wątek powstał ale nie czas teraz na szukanie, jeśli powstał proszę dokleić i z góry przepraszam.

Dzisiaj około 20:15 wygrałem aukcje na nie małą sumę (1850zł) po około 4 minutach odzywa się ktoś na gg - podaje numer konta oraz pełne dane do wpłaty i prosi abym wpłacił pieniądze po czym dodaję że po wpłacie wyśle towar na swój koszt, poprosił aby wysłał meila poprzez system allegro bezpośredniego z mojego niku, po czym dostałem odpowiedz że pisze z komórki....wał jak 100% uczulam wszystkich aby każdą przeprowadzoną transakcję potwierdzali poprzez rozmowę telefoniczną lub poprzez meile wysyłane za pośrednictwem servisu allegro.

PS: nie wiem jak u was ale u mnie allegro w tej chwili praktycznie nie funkcjonuje.....założę się że wykorzystują niesprawność systemu do oszukiwania ludzi....qurde łapy po wyrywać!!

Pzdr.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 29-10-2007 o 22:07

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Witam!

Nie wiem czy taki wątek powstał ale nie czas teraz na szukanie, jeśli powstał proszę dokleić i z góry przepraszam.

Dzisiaj około 20:15 wygrałem aukcje na nie małą sumę (1850zł) po około 4 minutach odzywa się ktoś na gg - podaje numer konta oraz pełne dane do wpłaty i prosi abym wpłacił pieniądze po czym dodaję że po wpłacie wyśle towar na swój koszt, poprosił aby wysłał meila poprzez system allegro bezpośredniego z mojego niku, po czym dostałem odpowiedz że pisze z komórki....wał jak 100% uczulam wszystkich aby każdą przeprowadzoną transakcję potwierdzali poprzez rozmowę telefoniczną lub poprzez meile wysyłane za pośrednictwem servisu allegro.

PS: nie wiem jak u was ale u mnie allegro w tej chwili praktycznie nie funkcjonuje.....założę się że wykorzystują niesprawność systemu do oszukiwania ludzi....qurde łapy po wyrywać!!

Pzdr.

Czy mógłbyś podać adres, pod którym można zobaczyc Twoją ofertę szkieł do Canona?
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta

fakt, ostatnio coś licytowałem, 5 min. przed końcem licytacji jakieś błędy z logowaniem, licytacją itp.
    przedmiot oczywiście sprzedany

Domyślnie

towersivy, nie kupuje na allegro zbyt czesto (kilkadziesiat transakcji) ale takie walki zdarzyly mi sie juz dwa razy. w obu przypadkach moja szybka interwencja u obslugi allegro zaowocowala natychmiastowym zawieszeniem konta zlodzieja. bylem mile zaskoczony szybkoscia zalatwiania tego typu reklamacji na allegro.szkoda tylko, ze gdyby byla to powiedzmy moja mama, czyli osoba korzystajaca z allegro ale o necie majaca nikle pojecie, pewnie pozegnala by sie z pieniedzmi:/
    pozdrawiam
    pozdrawiam,
    zby

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Heh najlepsze jest to że licytacji jednak nie wygrałem.....wczoraj najwidoczniej ktoś zawiesił prace systemu, @#$@$# gnoje to wykorzystały i zapewne oszukali mnóstwo osób.Właśnie dostałem od innej osoby która licytowała inny sprzęt u tego sprzedawcy.....cytat" Witam, wczoraj wygraliśmy oboje sprzęt u tego samego sprzedawcy, po krótkiej chwili skontaktował się ze mną podał numer konta itp, pieniądze wpłaciłem a dzisiaj po przyjściu do Pracy ogarnął mnie strach bo aukcja dalej trwa.....czy Pan również wpłacił Pieniądze??.........." nie no szok jednak już kogoś oszukali.

Strona 77 z 484 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127177 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów