Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

A ile Ty masz lat Kolezanko ?

Myslisz ze ktos zaplaci Ci pieniadze w sytuacji kiedy podasz falszywe nazwisko albo w ogole go nie podasz?
    Prosza o przeslanie skanu paszportu - w dokumentach tez masz zamiar wymazac prawdziwe dane ?
    Idac dalej pomyslalas jak mieliby przeslac Ci zarobiona kwote na konto ?
    Juz o rozliczeniu sie przed Fiskusem nie wspomne.
    albo to ty masz za mało latek kolego i mnie z tego powodu źle zrozumiałeś, albo to jednak ja jestem małolata i źle się wysłowiłam

uściślę zatem, 'dziecko drogie':
    pytam się nie o to czy podać swoje dane do realizacji formalności, typu imię nazwisko i numer konta

a pytam się o to, czy moje dane będą się wyświetlały w profilu po prostej rejestracji, tej na samym początku, ale może ja czegoś nie kapuję?

no źle się wysłowiłam, to dlatego, że jeszcze sie nigdzie nie na żadnym stocku nie logowałam, na razie czytam i czytam i chyba wzrok stracę, tym bardziej że angielski znam słabo, pozostaje mi na razie zacząć od stoceksperta, tam mówią do mnie w moim pięknym ojczystym języku i to jest to co lubię

potem się pomartwię o inne stocki, może ktoś jakiegoś linka podrzuci gdzie są jakieś "gotowce" albo co?

pozdrawiam ja małoletnia

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    albo to ty masz za mało latek kolego i mnie z tego powodu źle zrozumiałeś, albo to jednak ja jestem małolata i źle się wysłowiłam

uściślę zatem, 'dziecko drogie':
    pytam się nie o to czy podać swoje dane do realizacji formalności, typu imię nazwisko i numer konta

a pytam się o to, czy moje dane będą się wyświetlały w profilu po prostej rejestracji, tej na samym początku, ale może ja czegoś nie kapuję?

no źle się wysłowiłam, to dlatego, że jeszcze sie nigdzie nie na żadnym stocku nie logowałam, na razie czytam i czytam i chyba wzrok stracę, tym bardziej że angielski znam słabo, pozostaje mi na razie zacząć od stoceksperta, tam mówią do mnie w moim pięknym ojczystym języku i to jest to co lubię

potem się pomartwię o inne stocki, może ktoś jakiegoś linka podrzuci gdzie są jakieś "gotowce" albo co?

pozdrawiam ja małoletnia
    Sprawa jest prosta ... jesli chcesz sprzedawac zdjecia musisz podac wszystkie dane i wyslac skan dokumentu tozsamosci. Przynajmniej na tych stokach z ktorymi ja mialem do czynienia. Innej mozliwosci nie ma bo w gre wchodza pieniadze. Pozdrawiam
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uprawnienia umieszczania postów