Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Nowe 30D i matryce syfiaste

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dan7770 Zobacz posta
    mow za siebie,jak jestes fleja to nia badz,ja nie jestem i nie bede. nie smarkam na obiektyw. a zeby dopuscic go do takiego stanu miasialbym go nie czyscic chyba pare tygodni i nie wiem co z nim robic. czy tak trudno zobaczyc wieczorem w domu czy obiektyw jest czysty? albo zwyczajnie SZANOWAC sprzet ? tak,dla niektorych jest to trudne. i wole,zeby fotografia pozostala moich hobby i miec do niej szacunek i do sprzetu,nie smarkac na niego niz byc super profi i byc brudasem. to taka tania nonszalancja,ktora przenosi sie do innych dziedzin zycia.

jesli masz problemy z wyobraznia,to nasmarkaj sobie na obiektyw i zrob nim zdjecie. moze wtedy przestaniesz gadac bzdury.
    O widze ze moje problemy z wyobraznia sa niczym przy Twoich problemach z kultura. No coz tak czasami bywa.

Poniewaz jednak staram sie stawiac na merytorke to powiem Ci ze jesli fotografia to Twoje hobby to masz czas zeby popiescic sie ze sprzetem. Ja uzywam aparatu w pracy i niejednokrotnie stawiam go w blocie, obijam o mury, wystawiam na paskudne warunki atmosferyczne, foce w duzym zapyleniu badz w deszczu. Szkla nie sa zazwyczaj pierwszej czystosci bo nie moga i nie zauwazylem zadnego negatywnego wplywu na zdjecia. Jesli nie widac wplywu to sie nie czysci na sile bo po pierwsze nie ma na to czasu a po drugie w pracy najczesciej nie ma na to warunkow. Jak widzisz nie potrzebuje wyobrazni i smarkania na obiektyw zeby cos tam zaobserwowac.

A najbardziej podoba mi sie amatorska psychoanaliza zwiazana z przenoszeniem faktu ze nie ma mozliwosci czyszczenia sprzetu w pracy na inne dziedziny zycia Pewnie na sex sie to przenosi ?
    Ostatnio edytowane przez McKane ; 29-07-2007 o 17:01
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uprawnienia umieszczania postów