Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Nowe 30D i matryce syfiaste

Mieszany widok

sebol
    Guest

Domyślnie Nowe 30D i matryce syfiaste

Witajcie
    Mam problem z 30D.Po zakupie po przejściach z 350D test białej kartki na F29 ,bo zdarza mi się na takich przesłonach cykać. I co?? Szok. Słuchajcie matryca tak zasypana nie była w moich 350D jak oddawałem żonie, a rok przed czyściłem.
    Pojechałem do sklepu, w którym kupiłem testy 2 kolejnych sztuk i jeszcze gorzej.
    Napalony na sprzęt jestem a tu taki zawód.
    Że Canon Polska pozwala sobie na takie coś to skandal.
    Dwa brakowało we wszystkich sztukach oprogramowania tylko dwie płytki pokazowe DVD i wsio.
    Chce kupić ten sprzęt, ale boje się, że znowu, z jaką syfiasta matryca dostane.
    W sklepie otrzymałem zwrot kasy bez problemu, ale ja teraz siedzę i myślę, co teraz.

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebol Zobacz posta
    Chce kupić ten sprzęt, ale boje się, że znowu, z jaką syfiasta matryca dostane.
    no to sobie wyczyscisz. W czym problem? Zgadzam sie że to drobny skandalik ale nic nie poradzisz. Na Zytniej przez pierwsze 6 miesiecy gwarancji robią to darmo. Pozniej 60zł.

sebol
    Guest

Domyślnie

Nowy ze sklepu i od razu czyścić??!!
    Ale syf.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale syf.
    Masz do wyboru albo za darmo wyczyscic w serwisie, albo robic zasyfionym, albo marudzic dalej. Ewentualnie zmien puszke/system na taki z odkurzaczem do matrycy i przynajmniej zmienisz temat marudzenia na "a ten odkurzacz nic nie daje" . Co wybierasz?

sebol
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Masz do wyboru albo za darmo wyczyscic w serwisie, albo robic zasyfionym, albo marudzic dalej. Ewentualnie zmien puszke/system na taki z odkurzaczem do matrycy i przynajmniej zmienisz temat marudzenia na "a ten odkurzacz nic nie daje" . Co wybierasz?
    hohoho jaki mądrala.
    Jak każdy będzie tak gadał to faktycznie czego ja oczekuje w sklepach niski standard i może łaska że sie kupie ?!.
    Sprzęt jak dla murzynów
    Ja mam jedno proste pytanie pytanie.
    Czemu place za coś i dostaje nie takie jak powinno ????
    Ale co za bzdura.Kupować i od razu do serwisu.
    Bo za FREE.
    Toż to paranoja.

Bywalec Awatar zajec3
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

murzyn gorszy?

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

tak jak to zostalo napisane przez zło konieczne drugą opcją jest nie kupować. Trzeciej drogi w tym wypadku nie ma.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie wyobrażam sobie, żeby przy F29 nie było niczego na matrycy. Zawsze coś sie znajdzie.

Proszę bardzo - nówka 350d z pudełka, F29.

O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar zajec3
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

dlatego ja moj jak tylko kupilem to od srodka pod kranem umylem

vincent
    Guest

Domyślnie

Ja akurat dobrze rozumiem kolegę Sebola. Jemu nie chodzi o to że trafiły się dwa brudne aparaty ze sklepu. Chodzi tu o zasadę prostej umowy: Cannon sprzedaje sprzęt a ja kupuję - sprzęt nowy za grube tysiące. A tu Canon okazuje się firmą kogucik która nie umie utrzymać podstawowej kontroli jakości na poziomie choćby przyzwoitym .... ech. Jeszcze do tego Wasze rady w stylu oddaj do serwisu za darmo .... co to ma być ?! Kupujecie Mercedesa w salonie a sprzedawca Wam powie że plamy na skórzanych siedzeniach to usunie Wam serwis ???!!! Jak się nie umie produkować i sprzedawać sprzętu foto to jest jeszcze stragan z ziemniakami na bazarze. Brak kompetencji i odpowiedzialności w tym kraju osłabia mnie od zawsze ... ale żeby to już przeszło nawet na fotografię ??? ... Wy jeszcze tego bronicie ??? .... ech

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów