ja sie pisze.
ja sie pisze.
Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl
Ostatnio edytowane przez titit ; 23-07-2007 o 12:11 Powód: Automerged Doublepost
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!
Ja mam pytanie do Kubak82 i Grzesiek K co do tego 28-07-2007 bo w tym czasie jest w Tychach festiwal im. Ryśka Riedla i sie mam zamiar wybrac, tylko powiedzcie mi jaki czas bedziemy focic bo chcialbym to jakos polapac bo na tej imprezce tez chcialbym z 500 fotek walnac i posluchac troche, to jaki czas zarezerwowac jesli nam ten plenerek wypali ?? No chyba ze tez sie wybieracie to co innego![]()
mnie tez ciagnie nad paprocany ale to juz musze pozostawic laskawosci mojej polowicy.. szkoda ze tyle ludzi sie wykruszylo ale moze nast. razem z frekfencja bedzie lepiej :smile:
titit, napisz o ktorej chcialbys jechac do Tychów.. mysle ze nie musimy nastawiac sie na jakies sztywne godziny - po prostu zrobimy jakis maly wypad fotograficzno/towarzysko/zapoznawczy a na kolejne wymyslimy juz jakis gryplan![]()
Kobiety zawsze w takich sytuacjach maja najwiecej do gadkiprzeciez my faceci nie pozwalamy im isc do solarium tylko poprostu ida a jak jest fajna imprezka to oczywiscie 5 gr. zawsze musza wtracic
no szkida ze ludzie maja inne plany ale mysle ze za jakis czas mozna ponowic pomysl plenerowy
ja jestem ZA
co do godziny to impreza zaczyna sie od 16 pomijajac wystepy zespolow konkursowych wiec chcialem jechac prawdopodobnie tak na 16 aby jeszcze troche pofocic jakichs motorkow i ciekawych ludzi, tylko oczywiscie zastanawiam sie czy mozna wnosic sprzed fotograficzny bo z tego co wiem na koncerty chyb anie mozna ale szukalem w regulaminie i nic takiego nie znalazlem wiec chyba moznajuz wiem ze mozna bo dzwonilem do biura organizacyjnego
wiec wracajac do spotkania sobotniego to im szybciej bysmy focili tym lepiej bo pozniej i tak bede musial jeszcze na moment isc do chaty, to o ktorej ??
Ostatnio edytowane przez titit ; 24-07-2007 o 15:18
ja mysle ze jak na pierwszy meeting to 10 spokojnie wystarczy :-) .. troche popstrykamy, cos bez/alkoholowego wypijemy (zalezy kto bedzie autem ;-) ) .. mysle jeszcze nad miejscem - macie jakies propozycje :-) ??
ps. patrze za okno i mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza niz teraz![]()
co do pogody to na pewno bedzie GITa jesli chodzi o miejsce to nie chcialbym gdzies za daleko wyruszac bo pozniej powrot jeszcze na chate mam a nie jestem zmotoryzowany. Godzina 10:00 moze byc i moze gdzies w centrum no chyba ze juz konkretnie wiemy co bedziemy focic to moze na miejscu ale nie gdzies w Dabrowie G. bo tam nigdy nie dojade na ta 10:00
wlasnie a co bedziemy pstrykac ?? moze cos pod jakis konkurs zeby to przynajmniej pozniej gdzies wyslac
co o tym myslicie ??