to moze cos wymyslimy w tygodniu, ja bym byl za wtorkiem bo rano w poniedzialek nie bardzo moge a jutro juz mam jakies tam plany. co Wy na to?
ps. do Krakowa ja sie wybieram![]()
to moze cos wymyslimy w tygodniu, ja bym byl za wtorkiem bo rano w poniedzialek nie bardzo moge a jutro juz mam jakies tam plany. co Wy na to?
ps. do Krakowa ja sie wybieram![]()
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!
a ja dzis wlasnie odbieram sobie nowe szkielka wiec nie dam rady..
cos watek ucichl a zaczynalo sie tak fajnie :smile: !! napiszcie jaki dzien by komu najbardziej pasowal - przyszly tydzien i weekend 8-9.. co za problem skrzyknac sie na pare godzin i pofocic :-)![]()
a w razie czego:
wiec najpozniejsze spotkanie (przynajmniej czesci) canonierow z Katowic bedzie w Krakowie :-) .. mozemy sie przed zlotem umowic co do dojazdu.. nie wiem jeszcze czy pojade na 2 dni czy na 1, ale najpewniej pojade autem wiec w razie czego beda 3 miejsca wolne, conajmniej w jedna strone :-)
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 28-08-2007 o 11:53
no ladnie, ladniecoz to za zakupy sie zrobilo, co ?? czyzby jakies szkielka z 10000
![]()
co do spotkania to teraz juz bedzie coraz ciezej bo od poniedzialku ide do pracy wiec moze byc ciezko, myslalem ze cos dzisiaj (28-08-2007) zrobimy ale jakos nie bylo chetnych
Ja chetnie sie zabiore jesli to oczywiscie mozliweBede chyba jechal na jeden dzionek ale to na pewno jeszcze sie jakos zgadamy
![]()
eee, raptem 24-105 L i 50 1.4.. troche slubow wpadlo ostatnimi czasy wiec i "warsztat pracy" mozna bylo odswiezyc :-D
u mnie tez wersja jednodniowa zaczyna brac gore ale jeszcze troche czasu na urabianie polowicy zostalo ;-) !! tak czy inaczej sluze miejscem a i mam nadzieje, ze przed krakowem zbierze sie pare osob i wyskoczymy na jakis plener :smile:
No prosze, proszeto bedziemy musieli sie spotkac i pogadac o tym odswierzaniu bo tez bym byl zainteresowany tym bardziej ze pustki w sprzecie
nie widze problemu bo juz niebawem bedzie mozna cos wymyslec z ta huta wiec jak cos to ja chetnie tylko wiadomo praca teraz bedzie i kiepsko moze byc z czasemale pozyjemy zobaczymy, a co do krakowa to juz mozesz wpisac mnie na tymczasowa liste
bo to roznie bywa i nie mozna przewidziec co bedzie za miesiac
pozdr.