dzieki Panowie - bylo milo i mam nadzieje, ze to poczatek czestszych spotkan foto w Katowicach i okolicy 8)
zdjecia do ustawki wysylam dzis wieczorem![]()
dzieki Panowie - bylo milo i mam nadzieje, ze to poczatek czestszych spotkan foto w Katowicach i okolicy 8)
zdjecia do ustawki wysylam dzis wieczorem![]()
Ja również dziękuje za mile spędzony czas i mila atmosferę !! Niech żałują Ci co nie byliale sądząc po wypowiedziach to CDN i to właśnie w tym jest piękne !! Pozdrawiam
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!
ale brakuje jeszcze panow ochroniarzy ktorzy potem do nas dolaczyli
pozdro. G
Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl
byli bardzo niefotogeniczni![]()
hahaha moze iść do nich i powiedzieć im zeby sobie weszli na stronke i zagłosowali jak już są wtajemniczeni i wiedzą ze tam sobie fotki pstrykaliśmy?![]()
Chcialbym się dowiedzieć gdzie w jakim miejscu odbyl się wasz plenerek industrial.
po przeciwnej stronie SSC - przechodzisz przejsciem podziemnym od strony TESCO, wchodzisz na ul. Żelazna i po ok. 100m (za kliniką 2000) skrecasz w prawo.. hala ktora na pewno zobaczysz po prawej to wlasnie mijsce naszego plenerku.. mozna focic spokojnie dopoki ochrona sie nie pojawi ;-)
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 06-08-2007 o 14:28
A czy może ktoś byl na tylach Elektrowni Chorzów między Chorzowem II a Chorzowem Starym .Tak się zastanawiam czy tam jeszcze stoją opuszczone budynki na terenie Huty Kościuszko .
Czy może ktoś z Was tam byl ?