Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

I ja, i ja! wybierz mnie!
    pon-pt, 9-17, ale jak trzeba będzie w innym terminie...
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Jak coś to jak najbardziej w to wchodze Brakuje mi robienia zdjęć dla samego siebie.

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

hallo, widze ze cos sie ruszylo w tym watku bo troche bylem zszokowany ze taka cisza nie wiem jak Wy ale ja bym proponowal moze 2007-07-28 gdyz zostaje troche czasu na podjecie dycyzji i ewentualne ustalenie miejsca co, gdzie bedziemy focic. Mysle tez ze nie ma sensu na pierwszy raz wybierac sie daleko bo przeciez jest na miejscu co focic i na pewno kazdy bedzie sie mogl wykazac i pokazac swiatu ze robi fajne fotki wiec prosze podawac komu pasuje ta data i pozniej bedziemy myslec co dalej pozdro !!
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Z przykrością stwierdzam , że odpadam .... na 3 tygodnie
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    2007-07-28
    I'm in, ze tak powiem

a co do miejsc - industrialem nigdy sie nie zajowalem wiec nie bede sie wypowiadal ale park chorzowski jest w sumie ciekawym miejscem do fotografowania, z licznymi knajpkami ktore umilą kazdy zlot ;-)

to odnoscie samego "centrum", ew. jesli bedzie pare aut to mozemy sie przemieszczac po okolicy, kosztem niestety wspomnianych knajpek dla kierowców :wink:

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    I'm in, ze tak powiem

a co do miejsc - industrialem nigdy sie nie zajowalem wiec nie bede sie wypowiadal ale park chorzowski jest w sumie ciekawym miejscem do fotografowania, z licznymi knajpkami ktore umilą kazdy zlot ;-)

to odnoscie samego "centrum", ew. jesli bedzie pare aut to mozemy sie przemieszczac po okolicy, kosztem niestety wspomnianych knajpek dla kierowców :wink:
    Czy ja wiem czy to ma byc jakis zlot ?? bardziej wspolne poznanie sie a pozniej za jakis czas mozna organizowac jakies zloty ja bym byl bardziej za jakimis starymi dzielnicami choc park chorzowki jest jak najbardziej OK wiec poczekajmy niech sie wypowiedza inni i zobaczymy co sie wykluje pozdr.

theremin
    Guest

Domyślnie

W!

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    (...) nie zauważyłem wcale aby ktoś z mojego miasta uczestniczył we wspólnym robieniu zdjęć a przecież tyle pięknych miejsc jest na terenie śląska (...)
    Niektórzy po prostu nie potrzebują towarzystwa w "robieniu zdjęć", czasami wręcz to przeszkadza. Inni organizują foto-wypady ze swoimi znajomymi...

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    (...)park chorzowski jest w sumie ciekawym miejscem do fotografowania(...)
    Dla mnie knockout... Przecież na Śląsku co krok można natrafić na super temat. Ulice, rudery, einfarty, haźle, dworce, meliny, zakłady pracy mające - że tak powiem - czasy świetności za sobą...

Parki są wszędzie... a w chorzowskim to obciach z kobitą na spacer wyjść (chyba, że "chodź, obalimy jabola, pokażę Ci małpę...")

Pzdr!

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theremin Zobacz posta
    Niektórzy po prostu nie potrzebują towarzystwa w "robieniu zdjęć", czasami wręcz to przeszkadza. Inni organizują foto-wypady ze swoimi znajomymi...
    Zgadzam sie, wiec nikt nikomu nie karze aby sie meldowal w danym dniu i o danej godzinei jesli ktos chce sie poznac i spotkac to mysle ze temu bedzie sluzyl ten post
    Cytat Zamieszczone przez theremin Zobacz posta
    Dla mnie knockout... Przecież na Śląsku co krok można natrafić na super temat. Ulice, rudery, einfarty, haźle, dworce, meliny, zakłady pracy mające - że tak powiem - czasy świetności za sobą...
    Parki są wszędzie... a w chorzowskim to obciach z kobitą na spacer wyjść (chyba, że "chodź, obalimy jabola, pokażę Ci małpę...")
    Pzdr!
    Tutaj sie calkowicie z Toba zgodze i ja zdecydowanie bym wolal udac sie wlasnie w taku klimat niz latac po parku wsrod .... pozyjemy zobaczymy

theremin
    Guest

Domyślnie

W takim razie industrialem (itp.) jestem zainteresowany...

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Dlaczego w soboty są plenerki Ja mam weselka i nie mogę na żadny plener wyjechać.

Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów