I ja, i ja! wybierz mnie!
pon-pt, 9-17, ale jak trzeba będzie w innym terminie...
I ja, i ja! wybierz mnie!
pon-pt, 9-17, ale jak trzeba będzie w innym terminie...
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Jak coś to jak najbardziej w to wchodzeBrakuje mi robienia zdjęć dla samego siebie.
hallo, widze ze cos sie ruszylo w tym watkubo troche bylem zszokowany ze taka cisza
nie wiem jak Wy ale ja bym proponowal moze 2007-07-28 gdyz zostaje troche czasu na podjecie dycyzji i ewentualne ustalenie miejsca co, gdzie bedziemy focic. Mysle tez ze nie ma sensu na pierwszy raz wybierac sie daleko bo przeciez jest na miejscu co focic i na pewno kazdy bedzie sie mogl wykazac i pokazac swiatu ze robi fajne fotki
wiec prosze podawac komu pasuje ta data i pozniej bedziemy myslec co dalej
pozdro !!
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!
Z przykrością stwierdzam , że odpadam .... na 3 tygodnie
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
I'm in, ze tak powiem![]()
a co do miejsc - industrialem nigdy sie nie zajowalem wiec nie bede sie wypowiadal ale park chorzowski jest w sumie ciekawym miejscem do fotografowania, z licznymi knajpkami ktore umilą kazdy zlot ;-)
to odnoscie samego "centrum", ew. jesli bedzie pare aut to mozemy sie przemieszczac po okolicy, kosztem niestety wspomnianych knajpek dla kierowców :wink:
Czy ja wiem czy to ma byc jakis zlot ?? bardziej wspolne poznanie sie a pozniej za jakis czas mozna organizowac jakies zlotyja bym byl bardziej za jakimis starymi dzielnicami choc park chorzowki jest jak najbardziej OK wiec poczekajmy niech sie wypowiedza inni i zobaczymy co sie wykluje
pozdr.
W!
Niektórzy po prostu nie potrzebują towarzystwa w "robieniu zdjęć", czasami wręcz to przeszkadza. Inni organizują foto-wypady ze swoimi znajomymi...
Dla mnie knockout... Przecież na Śląsku co krok można natrafić na super temat. Ulice, rudery, einfarty, haźle, dworce, meliny, zakłady pracy mające - że tak powiem - czasy świetności za sobą...
Parki są wszędzie... a w chorzowskim to obciach z kobitą na spacer wyjść (chyba, że "chodź, obalimy jabola, pokażę Ci małpę...")![]()
Pzdr!
Zgadzam sie, wiec nikt nikomu nie karze aby sie meldowal w danym dniu i o danej godzineijesli ktos chce sie poznac i spotkac to mysle ze temu bedzie sluzyl ten post
Tutaj sie calkowicie z Toba zgodze i ja zdecydowanie bym wolal udac sie wlasnie w taku klimat niz latac po parku wsrod ....pozyjemy zobaczymy
W takim razie industrialem (itp.) jestem zainteresowany...