Pokaż wyniki od 511 do 520 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    Witam, no to i ja moze napisze cos w tym wątku, mam pytanie do Was, powiedzcie mi bo dopiero zaczynam prawdziwa zabawe z fotografia, skad bierzecie tla pod Wasze rzeczy i czy mozecie podac jakies linki do ludzi ktorzy maja naprawde dobry towar i w przyzwoitej cenie, czy poprostu najlepiej isc do sklepu z materialami i se kupic z 2 metry i to wystarczy. Ktos kiedys wspominal o brystolu ale czy aby tylko tego sie uzywa? aha i czy uzywacie do tych zdjec obiektywow staloogniskowych czy zmiennoogniskowych i jakich? z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam
    Używałam folii do plotera. Teraz mam "profesjonalne tło", które okazało się być zwykłą ceratą - poszukaj w sklepach AGD idealnie gładkiej ceraty kuchennej.

Ernest - nie bardzo rozumiem pytanie. Teraz sprzedaję na stockach i nie mam wpływu na to, co się potem ze zdjęciem dzieje, raz wypatrzyłam swoje zdjęcie w "Tygodniu Powszechnym", oczywiście bez mojego nazwiska, może ktoś kupił za dolara a może za 25 centów. Chodzi o cenę za sprzedaż praw do zdjęcia?
    Ostatnio edytowane przez Reno ; 17-07-2007 o 22:33

Uprawnienia umieszczania postów