Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 141

Wątek: Obiektywy serii L przyciągają uwagę - co na to zaradzić ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Skads mam ten podpis pod nickiem 8) .

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petryczk Zobacz posta
    No to jeszcze sie ze Stanami doloze... tutaj to zadne wielkie joj i powiem ze po NY chodze ze sprzetem na wierzchu (choc najdluzszy mam 70-300mm) i nigdy sie nie poczulem zagrozony. Inny swiat bo takich jak ja spotkasz mnostwo i nie robi to jakiegos wielkiego wrazenia. A w sklepikach na 5tej L-ki se mozna kupic spokojnie a i ceny bardzo dobre. Szkoda ze musze wracac do naszego dziwnego kraju a zastanawiam sie wlasnie nad kupnem jakiejs wiekszej L-ki...
    A ja wyprostuję tą wypowiedź. Kolego a chodziłeś po takich dzielnicach gdzie wyłącznie prawdziwi amerykańscy murzuni mieszkają? (tzn niger :P) Myślę że w takiej dzielnicy dłużej niż 10 minut byś swojej białej L-ki nie ponosił, a jeśli do tego nie dostał byś kulki w głowę to mógłbyś mówić o szczęściu Miałem nieprzyjemność kilka razy zobaczyć tę prawdziwą biedną amerykę więc wiem co mówię, tam policja chodzi grupami i każdy z nich na plecach shotgana niesie

Więc w Polsce podobnie.. Dopóki nie chodzisz po dziwnych rejonach, blokowiskach gdzie kręcą się nasi "polscy murzyni" to nie jest aż tak źle.
    A jeszcze różnica taka że u nas jedynie baseballem dostaniesz a u nich kulka to podstawa ..

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    ...gdzie wyłącznie prawdziwi amerykańscy murzuni mieszkają? (tzn niger :P)...
    Tja, a krzyknij tam jeszcze to owo 'niger' to myślę, że wyprzedziłbyś własne nogi - jeśli oczywiście byś zdążył

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Tja, a krzyknij tam jeszcze to owo 'niger' to myślę, że wyprzedziłbyś własne nogi - jeśli oczywiście byś zdążył
    Nie zdazylby. Przeciez tam nigerscy snajperzy z mikrofonami kierunkowymi na dachu siedza i kazdego bialasa nasluchuja .

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Niesmialo proponuje czas dojazdu do Rybnika i miejsce zamieszkania w Irlandii przeniesc na priva .
    No ja tylko czekalem az sie garda pojawi

Kiedys to mozna bylo sobie oftopić do woli a teraz przychodzi poważny PAN z w bardzo poważnych czarnych okularach z jeszcze poważniejszą misją i niezrównaną sobie powaga rozstawia oftopowiczów po kątach
    ...

Bywalec Awatar PROF
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk
    No ja tylko czekalem az sie garda pojawi

Kiedys to mozna bylo sobie oftopić do woli a teraz przychodzi poważny PAN z w bardzo poważnych czarnych okularach z jeszcze poważniejszą misją i niezrównaną sobie powaga rozstawia oftopowiczów po kątach
    Niewiem jakie to sa dzielnice z "bialymi murzynami" gdzie mozna zarobic bejzbolem w tyl glowy, ale sam mieszkam w dzienicy swojego miasta gdzie swego czasu (nie wiem jak teraz) statytyki policyjne byly pierwszorzedne. Ale jakos takos czuje sie tu bezpiecznie. Nawet podczas imprez clubbingowych nie spotkalem sie z zadna zaczepka, baa predzej przeprosiny jak ktos potrącil co w dosc ciasnym klubie nie jest niczym nienormalnym.

No a dodam ze Rybnik to nie jest mala miescina to miasto ktore ma okolo 150 tys mieszkancow

30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
    Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    Jak byłem w USA (Grand Canyon) to pierwsze co mocno rzuciło mi się w oczy to właśnie mnogość białych obiektywów i inego dorgiego sprzętu. I tam jakoś nikt nie zwracał na to uwagi i nikt nie wydawał się szczególnie zainteresowany tym co kto ma. Co kraj to obyczaj ....
    jakiego drogiego???
    przelicz
    jaka jest normalna pensja zwykłego szarego amerykoczłowieka?
    jaka jest cena zwykłego białego amerykoobiektywu w amerykolandii?

i porównaj z:

jaka jest pensja zwykłego polskoczłowieka?
    jaka jest cena zajebiściebiałegoobiektywikuL w polskiejkrainie?
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    jaka jest pensja zwykłego polskoczłowieka?
    jaka jest cena zajebiściebiałegoobiektywikuL w polskiejkrainie?
    No i znowu sie na tym złapałem, że mój punkt widzenia jest typowo polski, czyli na polskie warunki finansowe

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PROF Zobacz posta
    Niewiem jakie to sa dzielnice z "bialymi murzynami" gdzie mozna zarobic bejzbolem w tyl glowy...
    "Palestyna" w Wałbrzychu
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wielka szkoda że Canon nie posiada w swojej ofercie jakiegoś sensownego czarnego zooma w tym lub zbliżonym zakresie. Pozostaje albo stałka 200/2.8 v 135/2 v 85/1.8 albo naklejki .
    Ano szkoda, jest jeszcze czarne 80-200/2,8L, ale nieprodukowane a na allegro raz na pół roku

Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów