a mozesz sprawdzić czy ja jestem na liście oczekujacych, bo mówicie, że server padł więc ..
bo w formularzu podałem meila i myślałem, że przyjdzie jakaś wiadomość, ale jak narazie nic.
Ostatnio edytowane przez Picia ; 02-06-2007 o 20:34
maila nikt nie dostał,choć zastanawiam sie czemujak była ta awaria to formularz nie był dostępny i nikt nie mógł zamówić , tak wiec na 99% jesteś
jakby co to to bedzię lista kontrolna pod koniec tury.
HelloNo to zamawiam dwie sztuki id i jeszcze pięć zostanie do wzięcia. A smycz ... hmm, może uda się wygrać. Będzie estetyczniej.
P.S. tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich jako nowy !!
350D, parę słoików w spadku po Praktice BCS
Wiesz... Ale jak bedzie wiecej jak 100 to maleja szanse na darmowe smycze
Mysle, ze wiele ponad setke nie bedzie. Radze sie niezdecydowanym szybko okreslic, gdyz na dzien dzisiejszy to ostatnia akcja na dluuugi czas.
Pytania "czy zamowilem?" i wszelkie inne prosze na PW. Beda szybciej zalatwione. A jeszcze lepiej uzbroic sie w cierpliwosc. Pewnie juz bylo wspominane, bedzie na koniec lista tych ktorzy zamowili, dluznikow i moze jeszcze jakas jedna![]()
...
no to wyrownalem do 100
jeszcze tylko przelew na konto i pozostanie oczekiwanie na ten upragniony kawalek plastiku![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Jupi100 lat ,101 lat , niech żyje żyje nam
![]()
Kto dorobi "i jeden dzień dłużej?"
to ja w takim razie dołączam sie do pytania .
Zakładamy że ze lista już powstała , wszyscy dłużnicy juz dopłacili zobowiązania itd itp , formularz zablokowany . - i ile w taki wypadku w praktyce wygląda oczekiwanie na id ? (od momentu wystawienia zlecenia do momentu jak wszystkie idiki dotrą w ręce głównego zamawiającego)
W ostatniej turze o ile pamietam potrzebowali 3 tygodnie na realizacje.
...