Jeszcze tylko 12 identyfikatorów. Może do połowy czerwca zostanie osiągnięta magiczna liczba zamówień![]()
Ślubna
No i niestety N.
sam się zastanawiam czy nie kupić jeszcze jeden...
Kilka minut temu zamowilem jedno ID i zaplacilem via PayPal (zgodnie z wczesniejsza informacja ktora podal mi Diodak na priva), ale teraz sie rozmyslilem i chce... 3 (slownie TRZY) ID... Jeszcze jakby sie dalo jedno ID zrobic na moja kobiete (nazwisko i imie podalem Kuchatkowi na priva), bylbym happy...
Wiec teraz doplacilem 24.2 PLN na PayPal (na konto podane na priva przez Diodak'a)...
P.s. Martwilem sie o koszty wysylki do U.K., ale teraz jak wplacone jest potrojne, wysylanie listem poleconym, to chyba wystarczy prawda?
P.s. 2 Jestem chetny na kilka (3 do 5) smyczy...
Pozdrawiam: Kreon...
Canon DSLR i "L"ki
cały czas jeszcze można zamawiać, tak ?
www.swiernal.fotolog.pl :rolleyes:
ID mam z dawnej tury, wiec nie potrzebuje. Smycze bym wzial, ale samej juz nie ma - jednym slowem sytuacja bez wyjscia.
Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX
Można można
Ogólnie czekamy do 100 sztuk czyli brakuje jeszcze 11.
Potem będzie ostrzeżenie przed końcem tury trwające jakiś tydzieś.i pewnie blokada formularza i dla spóźnialskich oczekiwanie na kolejną turę jesli takowa będzie
Jeszce 11 ID zostało do rozdysponowania![]()
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
mozna jakos sprawdzic czy jestem w oczekujacych?
bo juz nie pamietam czy pisalem ..... o ID + SMYCZ
nie moge wyczaić nr. mojego uzytkownika.
możecie mi powiedziec gdzie to jest ?![]()