oj bogatemu to i byk się ocieli a jak ktoś ma pecha to i identyfikator mu nie tak zrobią
:razz: :razz:
oj bogatemu to i byk się ocieli a jak ktoś ma pecha to i identyfikator mu nie tak zrobią
:razz: :razz:
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Czemu jeszcze nia mam idmoze jakis błąd? (było awizo ale na jakies inne nazwisko)
Ja też jeszcze nie mam... Czyli nie jestem sam. Myślę jednak, że do jutra powinno dojść
Edit: Właśnie doszło, a raczej doszła- pani z poczty. Dziękuję, myślę, że reszta też powinna dostać na dniach.
Ostatnio edytowane przez Yuri47 ; 22-08-2007 o 10:35 Powód: Bo Pani z poczty przyszła...
Ja tez sie zaczynam martwic, zwlaszcza, ze coraz to czesciej polacy zamieszkajacy "moje okolice" narzekaja na zaginione przesylki![]()
Canon DSLR i "L"ki
Ja tam czekam cierpliwie. Mam tylko nadzieję, że rodzice nie zawalą i odbiorą przesyłkę ;-)
Ślubna
No i niestety N.
To ja sobie pozwolę na jedno niezbyt mądre pytanie. Czy jest jeszcze jakaś szansa na zdobycie ID?![]()
Szkła: 10-22 + Σ 17-70 + Σ 50/1.4 + 100 macro + takie tam
Dodatki: 400D + grip + 580EX II + takie tam
Puzzle Canona: 50/1.8, 3 kawałki, od lat 6.
no ..ja tez oczekuje....
...a ja już dostałem.
Wielkie dzięki!
---------------
Don_Pedro_123
---------------
ja tez czekam,
prośba do Diodaka: może jednak zrobiłbyś jakiś wykaz komu wysyłasz?
Mniej się będą ludziska niecierpliwić.
tak z innej bajki - wszedlem na ID'ka na koncert zespolu 123 8)
Ostatnio edytowane przez blum ; 26-08-2007 o 10:07