Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Canon 17-40 do Canona 400D

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Kit???

Cytat Zamieszczone przez nastier Zobacz posta
    a ile zdjec nim zrobiles, ze tak uwazasz?
    No przyznaje się bez bicia że bardzo mało . Moja opinia o kicie to tydzień (4 godziny dziennie) siedzenia na forach i czytania o obiektywach. Odnosze takie wrażenie że mając kita nie wykorzystuje w pełni możliwości 400D. Może bym zmienił zdanie jak bym założył inne szkło ale nie mam takiej możliwości. Naprawde jestem w błędzie???? kumpel ma Nikona d80 i tak od początku mi mówił kit do kitu odrazu wymiana. No chyba coś w tym jest Panowie???

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Przejrzyj galerie użytkowników na CB, zobacz sobie co ludzie robią KIT-ami, będziesz wiedział więcej. A poza tym nie polegałbym wyłącznie na opinii Nikoniarza, oni mają inne szkła.
    Oczywiście nikt Ci nie broni kupić 17-40L, tyle że zdjęcia od tego lepsze nie będą, być może nie będą nawet ostrzejsze.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Coś już napisał Awatar orzeh
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    No przyznaje się bez bicia że bardzo mało . Moja opinia o kicie to tydzień (4 godziny dziennie) siedzenia na forach i czytania o obiektywach.
    niezle, gdybys poswiecil ten czas na robienie zdjec, mysle ze latwiej byloby Ci podjac decyzje.
    pozdrawiam
    orzeh

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Dobara dobra

ok chłopaki moje fapa . Macie racje. Wracam do domu i biore Canoniaka do ręki i pstrykam fatki jak za pare miesięcy stwierdze że to co mam to za mało to......pewnie kupie Canon 17-40 i zoom 70-200L4 Lepiej już nie ciągne dalej tego tematu bo zaraz się dowiem ze niepotrzebnie kupilem lustrzanke tylko nie wrzcie sie tego pisac a tak apropo to jaki dobry i tani sklep w internecie polecicie (z obiektywami)? jestem z Torunia a tu jest kompletne dno jesli chodzi o sklepy stacjonarne Jest tylko fotojoker i abfoto bez komentarzy:neutral:
    Ps.Apropo amatora to moze jakąs ksiązke polecicie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    co to moze być? juz dwa razy wyszly mi fotki bez lampy mimo tego ze powinna sie zalaczyc to nie zrobila tego
    Ostatnio edytowane przez ghost7 ; 31-05-2007 o 16:03 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ps.Apropo amatora to moze jakąs ksiązke polecicie?
    Szkoła fotografowania NG na początek może być..

co to moze być? juz dwa razy wyszly mi fotki bez lampy mimo tego ze powinna sie zalaczyc to nie zrobila tego
    Przyznam że nie rozumiem pytania.. przecież TY decydujesz diedy lampę załączasz.. BTW - Na jakim programie robisz zdjęcia?

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta

Przyznam że nie rozumiem pytania.. przecież TY decydujesz diedy lampę załączasz.. BTW - Na jakim programie robisz zdjęcia?

Pozdr
    Artur
    Ano właśnie na zielonym niekoniecznie A nawet jak się otworzy to nie musi odpalić.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    Ano właśnie na zielonym niekoniecznie A nawet jak się otworzy to nie musi odpalić.
    No tak.. u mnie na 350D tryby auto zaklepłem czarną izolacją żeby żona nie uzywała i jakoś tak zapomniałem że jest coś takiego jak tryb zielony..

Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    No tak.. u mnie na 350D tryby auto zaklepłem czarną izolacją żeby żona nie uzywała i jakoś tak zapomniałem że jest coś takiego jak tryb zielony..

Pozdr
    Ja też już nie pamiętam o wszystkim innym poniżej P, ale czasem ktoś inny poza mną ma aparat w łapkach i tak jakoś to zauważyłem. Swoją droga całkiem fajnie to wygląda, lampa otwarta, a nie błyska ;]

Uprawnienia umieszczania postów