Pokaż wyniki od 71 do 80 z 94

Wątek: Gudzowaty ?!?!

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    Włodawa

Domyślnie

Na 2 mln fotek to i ślepemu trafi się sporo ciekawych ujęć. Na jego miejscu nie przynał bym się do takiej ilości, bo to wcale nie świadczy o klasie fotografa. Coś tam się "biedakowi" przytrafiło i myśli, że już ma talent. Widziałem jakieś jego fotki nagrodzone w konkursie i jestem rozczarowany (normalna kaszana) - konkurencja miała więcej do powiedzenia, ale może za kasę wygrywa się nagrody? Zazdrościć niby można takich możliwości, ale napewno nie wyobraźni! Ciekawe kto ma więcej udanych klatek (np. średnio ze 100 ujęć) - przeciętny fotograf, czy wielki Gudzowaty? Głowa do góry! Jak na nasze mozliwości radzimy sobie równie dobrze.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    macx15: pieprzysz głupoty.
    wybacz, ale pieprzysz cholerne głupoty.

znam parę osób (z mojej szkoły foto). nadziane w cholerę.
    robią praktycznie co chcą. mają bajoński sprzęt.
    I co? i nic. kupa. dno. beznadzieja.

za pieniążki talentu się nie kupuje, ni tutu.
    Tu wcale nie chodzi tylko o sprzęt, tylko o możliwość podróżowania. W pięknym miejscu każde zdjęcie może zrobić wrażenie. Podziwiam takich, co potrafią tak wykadrować przeciętną rzecz, że zwala z nóg. Kiedyś trafiłem na fotkę jakiejś roślinki - była tak prosta i wysmakowana w kadrze, że do dziś jestem pod wrażeniem. Zrób coś z niczego, to Ci pogratuluję!
    Ostatnio edytowane przez zanzibar ; 18-05-2007 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów