Pokaż wyniki od 1 do 10 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez forix Zobacz posta
    Witam. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem 30D dla zainteresowanych mogę polecić sklep Fotojoker 4299zł wraz z kitem 18-55, Wszystko bez problemu instrukcja oczywiście PL drukowana, faktura od razu wystawiana, pudełko z naklejkami Cash Back czyli kasa zwrotna chyba zagwarantowana na 100% , nie długo będę wysyłał. Po zwrocie i ewentualnym sprzedaniu kita aparat powinien kosztować ok 3750zł czyli całkiem, całkiem.
    Pozdrawiam

Nie lepiej bylo samo body kupic? kosztowalo by cie grubo ponizej 4000 tys i tez mialbys Cashback. Po co kupiwac KIT skoro zamierzasz go sprzedac? Sam kit jest warty okolo 150 zl (drozsza wersja z USM)
    Pudelko nie musi miec naklejek zeby kase dostac. Musi byc kupione w kraju objetym promocja i po 1szym kwietnia.

http://www.allegro.pl/item190180605_...f_vat_22_.html 3999 z faktura i zwrotem Canona

http://www.allegro.pl/item188976316_...nie_30_d_.html - tutaj nie wiem czy akurat dostalbys zwrot Cashback ale cena nawet jesli nie dostalbys zwrotu jest i tak super cena bez wypelniania czekania itd.

Fotojoker nie jest wcale taki tani wbrew pozorom. Owszem zdarzaja sie "okazje" ale sam sklep generalnie nie jest dla tych co chca oszczedzic- tak mi sie wydaje. Kupilem tam moja lampe EX580 za 1699 zl podczas gdy wszedzie u konkurencji byly po 1499-1550. (ale tu byla kwestia placenia karta gdzie nie kazdy sklep ma taka mozliwosc) U mnie w Kraku nie widzialem nowych szkiel w sklepie od ponad 7 miesiecy. Ba- szkiel Canona w ogole nie ma oprocz 17-85 IS. I ceny maja nadal zabojcze. Konkurencja dawno ma nizsze. No ale masz, wiec ciesz sie nim, rob fotki i pokazuj.

Pavlik, mozesz miec racje, aczolwiek tylu moich znajomych wysylalo na promocje Canona, sam wysylalem okolo 4 i nie bylo zadnego problemu z weryfikacja i przelaniem pieniedzy na wlasciwe konta. Ale rozni ludzie sa. Oczywiscie uogolnilem z tymi niekompetentnymi bo sa tez tacy ktorzy robia wszystko co moga i wypelniala bardzo dobrze swoje obowiazki jako pracownicy banku. Niestety mialem zle doswiadczenia z KB i PKO dlatego napisalem ze pracuja tez takie osoby ktore powinny solidne przygotowanie przejsc.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 08-05-2007 o 00:01
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów