Strona 26 z 56 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Coś już napisał Awatar Pavlik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    . Swoja droga to jest chore ze w bankach nie pracuja kompetentne osoby.

kod SWIFT nie jest wymagany do takiego przelewu! WYstarczy IBAN i nuner konta.

.
    Sam IBAN nie da gwarancji że niekompetentny pracownik banku prześle prawidłowo pieniądze. Kod SWIFT zmniejsza ryzyko takiego błędu do maksymalnego minimum

Pracuje w banku od 7 lat, przez pierwsze 2 robiłem płatności zagraniczne i różne błędy się zdarzały mimo że każda płatność jest weryfikowana przez 3 osoby w zależności od banku.
    Z reguły polskie banki lub zagraniczne w polsce mają jeden KOD SWIFT, większe jak PKO BP czy Pekao SA mogą mieć więcej kodów dla poszczególnych oddziałów, ale generalnie swift centrali starczy!!!

pozdrawiam
    still learning...ale idzie jak krew z nosa ??:

pawellewandowski.com

forix
    Guest

Domyślnie

Witam. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem 30D dla zainteresowanych mogę polecić sklep Fotojoker 4299zł wraz z kitem 18-55, Wszystko bez problemu instrukcja oczywiście PL drukowana, faktura od razu wystawiana, pudełko z naklejkami Cash Back czyli kasa zwrotna chyba zagwarantowana na 100% , nie długo będę wysyłał. Po zwrocie i ewentualnym sprzedaniu kita aparat powinien kosztować ok 3750zł czyli całkiem, całkiem.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez forix Zobacz posta
    Witam. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem 30D dla zainteresowanych mogę polecić sklep Fotojoker 4299zł wraz z kitem 18-55, Wszystko bez problemu instrukcja oczywiście PL drukowana, faktura od razu wystawiana, pudełko z naklejkami Cash Back czyli kasa zwrotna chyba zagwarantowana na 100% , nie długo będę wysyłał. Po zwrocie i ewentualnym sprzedaniu kita aparat powinien kosztować ok 3750zł czyli całkiem, całkiem.
    Pozdrawiam

Nie lepiej bylo samo body kupic? kosztowalo by cie grubo ponizej 4000 tys i tez mialbys Cashback. Po co kupiwac KIT skoro zamierzasz go sprzedac? Sam kit jest warty okolo 150 zl (drozsza wersja z USM)
    Pudelko nie musi miec naklejek zeby kase dostac. Musi byc kupione w kraju objetym promocja i po 1szym kwietnia.

http://www.allegro.pl/item190180605_...f_vat_22_.html 3999 z faktura i zwrotem Canona

http://www.allegro.pl/item188976316_...nie_30_d_.html - tutaj nie wiem czy akurat dostalbys zwrot Cashback ale cena nawet jesli nie dostalbys zwrotu jest i tak super cena bez wypelniania czekania itd.

Fotojoker nie jest wcale taki tani wbrew pozorom. Owszem zdarzaja sie "okazje" ale sam sklep generalnie nie jest dla tych co chca oszczedzic- tak mi sie wydaje. Kupilem tam moja lampe EX580 za 1699 zl podczas gdy wszedzie u konkurencji byly po 1499-1550. (ale tu byla kwestia placenia karta gdzie nie kazdy sklep ma taka mozliwosc) U mnie w Kraku nie widzialem nowych szkiel w sklepie od ponad 7 miesiecy. Ba- szkiel Canona w ogole nie ma oprocz 17-85 IS. I ceny maja nadal zabojcze. Konkurencja dawno ma nizsze. No ale masz, wiec ciesz sie nim, rob fotki i pokazuj.

Pavlik, mozesz miec racje, aczolwiek tylu moich znajomych wysylalo na promocje Canona, sam wysylalem okolo 4 i nie bylo zadnego problemu z weryfikacja i przelaniem pieniedzy na wlasciwe konta. Ale rozni ludzie sa. Oczywiscie uogolnilem z tymi niekompetentnymi bo sa tez tacy ktorzy robia wszystko co moga i wypelniala bardzo dobrze swoje obowiazki jako pracownicy banku. Niestety mialem zle doswiadczenia z KB i PKO dlatego napisalem ze pracuja tez takie osoby ktore powinny solidne przygotowanie przejsc.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 08-05-2007 o 00:01
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Bonku5 . NIe wiem pod jaki numer dzwonisz ale ja nie mam zadnych problemow z dodzwonieniem sie. Nawet w piatek dzwonilem odnosnie kodow dla zestawow KIT (przy okazji wyszlo ze kombinowane KITY nie przechodza a przynajmniej trzeba ostroznie podawac sn obiektywu z tym co sie znajduje na naklejce na pudle Dzonie, zwykle mowie pani ze do promocji Cashbacku i przelacza mnie tam gdzie trzeba.
    A mianowicie dzwoniłem na główny numer canona odbierała Pani mówiła, że przełączy i nikt nie odbierał dalej. W końcu dała mi bezpośredni numer do pani Beaty Fyszymberg (przepraszam jeśli przekręciłem nazwisko) tj 22 572 30 37. Ta Pani zajmuje się Cashback ale niestety nie mogłem się do niej dodzwonić - nikt nie odbierał.
    A jeśli chodzi o piątek to powiedziała mi że Pani Beata nie pracuje bo ma długi weekend

Pozdrawiam i może komuś ten numer się przyda.

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    A mianowicie dzwoniłem na główny numer canona odbierała Pani mówiła, że przełączy i nikt nie odbierał dalej. W końcu dała mi bezpośredni numer do pani Beaty Fyszymberg (przepraszam jeśli przekręciłem nazwisko) tj 22 572 30 37. Ta Pani zajmuje się Cashback ale niestety nie mogłem się do niej dodzwonić - nikt nie odbierał.
    A jeśli chodzi o piątek to powiedziała mi że Pani Beata nie pracuje bo ma długi weekend

Pozdrawiam i może komuś ten numer się przyda.

No ja raczej mowilem o dzwonieniu do Canona w Irlandii czyli glownego zrodla. Canon Polska jak pracuje kazdy wie
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

forix
    Guest

Domyślnie

Nie lepiej bylo samo body kupic? kosztowalo by cie grubo ponizej 4000 tys i tez mialbys Cashback. Po co kupiwac KIT skoro zamierzasz go sprzedac? Sam kit jest warty okolo 150 zl (drozsza wersja z USM)
    Pudelko nie musi miec naklejek zeby kase dostac. Musi byc kupione w kraju objetym promocja i po 1szym kwietnia.
    Body w Fotojokerze 4700zł , pewnie jakieś stare zapasy. Brałem z kitem bo było taniej, jak go sprzedam za 150zł to otrzymuję kwotę o której mówię. Wiem że body nie musi mieć naklejek, informowałem w ten sposób że mają pewny Cash Back'owy sprzęt.

http://www.allegro.pl/item190180605_...f_vat_22_.html 3999 z faktura i zwrotem Canona
    http://www.allegro.pl/item188976316_...nie_30_d_.html - tutaj nie wiem czy akurat dostalbys zwrot Cashback ale cena nawet jesli nie dostalbys zwrotu jest i tak super cena bez wypelniania czekania itd..
    Kilka razy analizowałem allegro uwzględniając koszt wysyłki, w pierwszej wersji ciężko o kontakt, brak odzewu, w stosunku do mojej wersji straciłem ok 120zł w stosunku do drugiej propozycji straciłem ok 20zł.
    Jest jedna podstawowa sprawa, przy tej kasie to chyba wolę osobiście pomacać aparat, nie wszyscy są z mojego miasta i nie wszyscy oferują darmowe macanie sprzętu (oferowane punktu odbioru to zazwyczaj prywatne osoby którym terzeba zapłaciś ok 50zł, nie ważne czy bierzesz sprzęt czy też nie ), uwzględniając te małe niedogodności związane kosztami przejazdu itp. chyba czasami lepiej kupić na miejscu, zawsze mogę podziękować Pani z Fotojokera za testowanie, nic nie płacąc. No i jeszcze wspomniane płatności kartą, też mały plus.
    Czeka mnie bawienie się w wysyłanie listów i zaglądanie na konto bankowe, ale jakoś to można przeżyć. Mam psychiczny luz że mam pewny sprzęt, nie gdzieś tam, skąś tam.
    Pozdrawiam

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez forix Zobacz posta

Kilka razy analizowałem allegro uwzględniając koszt wysyłki, w pierwszej wersji ciężko o kontakt, brak odzewu, w stosunku do mojej wersji straciłem ok 120zł w stosunku do drugiej propozycji straciłem ok 20zł.
    Jest jedna podstawowa sprawa, przy tej kasie to chyba wolę osobiście pomacać aparat, nie wszyscy są z mojego miasta i nie wszyscy oferują darmowe macanie sprzętu (oferowane punktu odbioru to zazwyczaj prywatne osoby którym terzeba zapłaciś ok 50zł, nie ważne czy bierzesz sprzęt czy też nie
    Pozdrawiam
    eee..?? nie rozumiem co chcesz powiedziec przez ten cytat. Straciles 120 zl? i 20 zl? za to ze bierzesz aparat czy nie placisz 50 zl?

Ja akurat jak kupowalem moja lampe w fotojokerze to pytalem co w momencie kiedy cos z lampa jest nie tak, ze np w ciagu 2 dni cos sie jej przydarzy i odmowi wspolpracy. Pan z fotojokera powiedzial ze nie oddaja kasy i nie wymieniaja na nowy. Tylko seriws. Podbijaja CI gwarancje w minucie placenia za sprzet. W nosie mam taki biznes. Masa sklepow daje ci tydzien na sprawdzeie spokojnie a dopiero potem podbija karte gwarancyjna!
    Jarek

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

http://fotopolis.pl/index.php?n=5833

Fotopolis jest naprawdę szybkie...
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Miasto
    Elbląg

Domyślnie

Cześć Wszystkim. Mam drobny kłopot..właśnie zamierzam kupić body 5d, ale TIP chce mi go wyciągnąć z zestawu kit 5d +24-105, dając mi rachunek na zestaw + wycięte kody z obiektywu, stąd moje pytanie/obawy. Jakie kody z zestawu KIT należy posiadać, aby otrzymać cashback? Rozumiem, że z zewnętrznego pudełka i z pudełka obiektywu? Obydwa są do wycięcia z kartoników, czy jeden z nich jest np. naklejką i ostatnie pytanie: czy te kody nawiązują jakoś do siebie, czy można się jakoś upewnić, że kod z obiektywu nie jest, np. wycięty z nieKITowego obiektywu.

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

A paragon też ci da na ten sprzęt?? tzn paragon na 5d + 24-105?

Strona 26 z 56 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów