Strona 27 z 56 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Miasto
    Elbląg

Domyślnie

Tak. Dowód zakupu kit'a z miejsca w którym go kupił, obiektyw sprzeda komuś pewnie już bez paragonu. Chciałem kupić body nie z zestawu, ale podobno teraz nie ma, albo coś kręci.. no ale cenę ma teraz chyba najlepszą na allegro, no i zdaje się że parę osób już od brało od niego sprzęt, więc wydaje się wiarygodny ,a już dłużej bez puszki nie pociągnę..

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingol Zobacz posta
    Tak. Dowód zakupu kit'a z miejsca w którym go kupił, obiektyw sprzeda komuś pewnie już bez paragonu. Chciałem kupić body nie z zestawu, ale podobno teraz nie ma, albo coś kręci.. no ale cenę ma teraz chyba najlepszą na allegro, no i zdaje się że parę osób już od brało od niego sprzęt, więc wydaje się wiarygodny ,a już dłużej bez puszki nie pociągnę..

Wyglada to tak:

po pierwsze jesli jest to zestaw w takim pudelku:

to na pudle bedziesz mial naklejki :

Do aplikacji o zwrot kasy musisz zalaczyc te ktore zakreslilem czerwonym.
    Pierwsza naklejka zawiera informacje ze jest to zestaw KIT, nastepne kody to numer seryjny obiektywu i body.

W takim przypadku facet musi ci oddac pudelko (a to znaczy ze ktos bedzie tam mial obiektyw bez pudla i zwrotu kasy (obiektyw pakowany jest w biale czyste pudelko) i dodatkowo wystawic Ci dowod zakupu na KIT ( a nie na samo body. Musisz tego doplilnowac bo zwrotu nie dostaniesz. DO tego pamietaj ze bedziesz musial tez podac numery seryjne body i obiektywu w aplikacji.

Co do samego body (nie kitowego) to u mnie w sklepie jest do kupienia nowka za okolo 8200 (z dowodem zakupu na cashback i z gwarancja realizowana na Zytniej)

Jest jeszcze druga wersja KITA 5D+105 i wyglada tak:

Tam chyba body jest pakowane w biale pudelko a do tego obiektyw ma swoje normalne pudelko z nadrukami (jak normalnie kupiony) w takim wypadku kod na obiektyw jest na pudle, a odnosnie body to ci nie powiem. Napewno nie ma zadnych naklejek na duzym kolorowym pudle. (Patrzylem bo mialem taki kupic ale facet mieszal bo dal mi 5d w pudle od 24-70 a paragon na 24-105 i wogole ostro krecil wiec podziekowalem. Poza tym po co komu takie duze pudla. Dla szpanu? ;D
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 08-05-2007 o 20:32
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta

Jest jeszcze druga wersja KITA 5D+105 i wyglada tak:

Tam chyba body jest pakowane w biale pudelko a do tego obiektyw ma swoje normalne pudelko z nadrukami (jak normalnie kupiony) w takim wypadku kod na obiektyw jest na pudle, a odnosnie body to ci nie powiem. Napewno nie ma zadnych naklejek na duzym kolorowym pudle. (Patrzylem bo mialem taki kupic ale facet mieszal bo dal mi 5d w pudle od 24-70 a paragon na 24-105 i wogole ostro krecil wiec podziekowalem. Poza tym po co komu takie duze pudla. Dla szpanu? ;D
    Jarku - sprostowanie;
    Zdjęcie, które zamieściłeś powyżej dotyczy zestawu - owszem - ale 5d +24-70;
    Na dużym kolorowym pudle (nie dla szpanu jest ono takie wielkie - mieści dokładnie korpus + obiektyw - zostaje kilka centymetrów obok pudła na szkło, które jest ciut węższe od "korpusowego"
    A propos kodów:
    1. Są dwa kody kreskowe na dużym kolorowym pudle - jeden jest chyba(?) pomijalny - znajdują się na nim wyłącznie cyferki :-) ; na drugiej naklejce z kodem jest oznaczenie zestawu ("EOS 5D 24-70 AT/DE" poniżej kod kreskowy, na samym dole jakieś cyferki...)
    2. Na pudle od korpusu (zwykłym białym - innym, niż w przypadku zakupu samego body) znajduje się naklejka z jakimś numerem (bez kodu)
    3. Na standardowym pudle od obiektywu jest najciekawiej (też tak masz?) - 3 kody - Pierwszy "Lens No", Drugi "EAN/JAN code", Trzeci "UPC code" - który wysłałeś? Ja chyba dołączę wszystkie

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Czy ktoś dostał , juz forsę z nowej promocji bo coś się nie chwalicie ?

Miasto
    Elbląg

Domyślnie

Panowie dziękuję za wyjaśnienia. Jeszcze tylko jedno, czyli w zestawie 5d +24-105 obiektyw jest białym kartonie, ale czy na nim też są jakieś kody, czy tylko na zewnętrznym pudełku.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adalbert Zobacz posta
    Jarku - sprostowanie;
    Zdjęcie, które zamieściłeś powyżej dotyczy zestawu - owszem - ale 5d +24-70;
    Na dużym kolorowym pudle (nie dla szpanu jest ono takie wielkie - mieści dokładnie korpus + obiektyw - zostaje kilka centymetrów obok pudła na szkło, które jest ciut węższe od "korpusowego"
    A propos kodów:
    1. Są dwa kody kreskowe na dużym kolorowym pudle - jeden jest chyba(?) pomijalny - znajdują się na nim wyłącznie cyferki :-) ; na drugiej naklejce z kodem jest oznaczenie zestawu ("EOS 5D 24-70 AT/DE" poniżej kod kreskowy, na samym dole jakieś cyferki...)
    2. Na pudle od korpusu (zwykłym białym - innym, niż w przypadku zakupu samego body) znajduje się naklejka z jakimś numerem (bez kodu)
    3. Na standardowym pudle od obiektywu jest najciekawiej (też tak masz?) - 3 kody - Pierwszy "Lens No", Drugi "EAN/JAN code", Trzeci "UPC code" - który wysłałeś? Ja chyba dołączę wszystkie
    No to ja napisze tylko ze nie chcialo mi sie szukac ale uwierz mi jest tez ten sam zestaw 24-105 w kolorowym pudle. A wiem dlatego ze mialem okazje macac i jedno i drugie. Obecnie wszedzie widze tylko te duze kolorowe pudla a tych mniejszych juz nie.
    Ok znalazlem tylko sorry za jakosc. ale to jest wlasnie pudlo z 24-105. ma z boku panienke, jeszcze chyba jest kit MACRO i ma jakies kwiatki w miejscu panienki

to foto z kodami co zamiescilem to moje pudelko, foto wyslalem do Marie Quinn czyli tej co sie zajmuje promocja a ona odeslala mi informacje :

Hi Jarek
    Thank you for you inquiry. The barcodes you need to submit are the first three barcodes on the photograph.
    If you have any further questions please do not hesitate to contact me.
    Regards
    Marie Quinn
    Customer Service
    Continental Promotions International

wiec jesli ktos ma te wersje z mniejszym pudlem to juz wiecie na 100% co macie wysylac.
    W wersji z mniejszym pudlem body nie ma swojego pudelka tylko jest wlozone w taka przegrode. Tylko obiektyw ma swoje biale pudlo. Jak ktos wam wyjmie obiektyw to cale body bedzie wam w srodku pudla latalo, nie mowiac tez ze to wlasnie w pudle obiektywu wlozone sa wszystkie sterowniki, ksiazeczki papiery, dyski.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez marcingol Zobacz posta
    Panowie dziękuję za wyjaśnienia. Jeszcze tylko jedno, czyli w zestawie 5d +24-105 obiektyw jest białym kartonie, ale czy na nim też są jakieś kody, czy tylko na zewnętrznym pudełku.
    w tym z mniejszym pudelkiem czyli to pierwsze co pokaalem, na pudelku obiektywu jest tylko jeden kod ale w ogole nie bierzesz pod uwage. Dowiedz sie jakie pudlo dostaniesz i wtedy bedziesz wiedzial co wysylac. W przypadku mniejszego to tylko to co obramowalem czerwonym kwadratem. a w przypadku drugiego to niech pisza Ci co takie pudla maja.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 08-05-2007 o 22:05 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jarku - ależ ja nigdy nie twierdziłem, że 5d w kicie z 24-105 nie występuje w wersji z kolorowym pudłem :-D ... zwróciłem tylko uwagę, że zamieszczona fotka odnosiła się do innego zestawu. Ale pal licho - zdjęcie - które zamieściłeś w ostatnim poście - pokazuje, że na stronie:
    http://canonlensacc2007.onlinerebates.com/kits.aspx nie są zamieszczone wszystkie możliwe wersje kitów (mam na myśli pudełka oczywiście - żeby była jasność

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta
    Uwaga - podaję o co chodzi - może komuś się przyda

Kod IBAN/SWIFT
    Podanie kodu SWIFT konieczne jest przy przelewach międzynarodowych. Dzięki niemu można w prosty sposób zidentyfikować instytucje bankową, w której mamy rachunek. Są one bardzo często wymagane przy przelewach bankowych w firmach bukmacherskich. Najczęściej wypłacając pieniądze z konta u bukmachera żadąne jest właśnie podanie kodu SWIFT. Każdy bank ma jeden kod SWIFT.

Kody SWIFT
    Bank Śląski: INGBPLPW
    BPH: BPHKPLPK
    Inteligo: BPKOPLPW
    Kredyt Bank: KRDBPLPW
    ...

Kod IBAN
    Jest to międzynarodowy standard numeracji rachunku bankowego (International Bank Account Number). Kod ten powstaje poprzez dodanie kody kraju na początku numeru rachunku zapisanego w formacie NRB (26 znaków). W przypadku Polski dodawany symbol to "PL".
    Zbig, dobra robota :grin:
    nareszcie wiem, co to za, excuse le mot, cholerstwa!

Bywalec
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie Udało Się- Canon Zwraca Kasę!

A jednak Canon ożył i przysłał mi takie cóś

Drogi/a Krzysztof Olszewski,

Dziękujemy za udział w Promocja „Zwrot czesci zaplaty” w 20 rocznice EOS.
    Otrzymaliśmy twoje zgłoszenie ... i obecnie jesteśmy w trakcie jego
    realizacji.

Jeśli nie otrzymasz zwrotu gotówki w przeciągu 20 dni zaloguj się i sprawdź
    stan swojego zgłoszenia na stronie www.submissionstatus.com używając
    następujących danych:

Adres Email:
    ID zgłoszenia:

Pamiętaj że dla każdego zamówienia jest tylko jedno ID zgłoszenia.

Z poważaniem,

Canon Europa N.V.
    canon

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ha! dostałem to samo

Strona 27 z 56 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów