Strona 16 z 18 PierwszyPierwszy ... 61415161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 173

Wątek: [Ptaku] Moja ptasia fotografia

Początki nałogu Awatar Kosmo

Domyślnie

W tym roku dostałem na gwiazdkę oba tomy :-) swietne wydanie i swietne zdjęcia

Domyślnie

Bardzo przypadły mi do gustu tła. Niesamowite. Nie jestem specjalista ale mogę napisać ze jakość zdjęć w połączeniu z bardzo ładnym design-em strony sprawia bardzo profesjonalne wrażenie.
    Mam nadzieje ze jakiś czas przerobie trochę moja stronę www - ale to tak na marginesie

pozdrawiam

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ptaku - witam, pozdrawiam, przesyłam ukłony dla Mistrza.

PS.

Uzupełnij na swojej stronie kategorię sukcesy - publikacją zdjęć w atlasie.

pozdrawiam.

Domyślnie

Dziekuje wszystkim za uznanie, mam troszke inne podejscie do sprawy
    primo - ksiażka Pana Kruszewicza to takie popularne podejscie do ptasiego tematu nie majace nic w wspólnego z profesjonalnym ornitologiczno-naukowym wydawnictwem. W braży ornitologicznej nic ono nie znaczy.
    secundo - duma i chwała to publikacja w np Awifaunie Polski...mnie sie oczywiscie nie udało

Co do jakosc zdjec tam prezentowanych, tez mam troszke inne zdanie. Wiekszosc tych zdjec jest mi znana. Wiec widze różnice. Jak dla mnie jest to koszmarnie zrobione pod względem graficznym (chodzi o jakosc samych zdjec)
    Ktos zupełnie bez pojecia skalował kolory, wyszło jak wyszło.

Kategorie uzupełnie...ale nie o to wydarzenie to publikacja, a takiej zakładki na stronie nie przewidziano Sukcesy....sa, a i owszem, dodam niebawem.
    Pozdr
    Rafał

P.S
    Jedyna publikacja która sie moge pochwalic to fotografia we włoskim albumie fotograficznym "Europa Natura Portfolio 1", prezentującym dorobek europejskich stowarzyszeń, Pubblinova Edizioni Negri, 2005;
    http://www.pubblinovanegri.it/Naturfot/Album06.htm
    Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 31-12-2006 o 14:45

Domyślnie

Witam wszystkich po długiej przerwie. Mam dwa newsy
    primo - stałem sie posiadaczem nowego tele Canon 500/4 IS 'L"
    secundo - już nim robiłem zdjęcia, do których oglądania zachęcam

Pozdr
    Rafał Gawełda

Domyślnie

Fotki tego ptaka super to raz
    a dwa todlaczego
    ten a nie 400mm 2,8 albo 600mm ??

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ptaku Zobacz posta
    Hmm, a dałbym głowę, że widziałem Cię już gdzieś na zdjęciu z jakąś długą białą rurą

Fajny ten drugi ptak, taki wiosenny... A właściwie wszystkie rewelacyjne, za takie światło to można zabić ;-) (napisałbym "dać sobie uciąć rękę", ale wtedy może być ciężko z utrzymaniem L-ki )

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    ... (napisałbym "dać sobie uciąć rękę", ale wtedy może być ciężko z utrzymaniem L-ki )
    Zawsze pozostaje statyw
    Ptaku fotki są w super.
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

gratuluje tele
    wszystkie sa extra , ale 1 najbardziej mi sie podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guest1 Zobacz posta
    ten a nie 400mm 2,8 albo 600mm ??
    dlatego ze: 400/2.8 juz miałem i sie zniecheciłem, ale nie pytaj dlaczego, dlugo by pisac, i dlatego ze 500/4 jest tańszy i o 100 mm dłuższy

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hmm, a dałbym głowę, że widziałem Cię już gdzieś na zdjęciu z jakąś długą białą rurą

Fajny ten drugi ptak, taki wiosenny... A właściwie wszystkie rewelacyjne, za takie światło to można zabić ;-) (napisałbym "dać sobie uciąć rękę", ale wtedy może być ciężko z utrzymaniem L-ki )
    masz racje, widziałes, ale nie z długa rura tylko białą, 300/2.8 potem było 400/2.8...teraz juz wiesz

Pozdr
    rafał
    Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 09-05-2007 o 10:28 Powód: Automerged Doublepost

Strona 16 z 18 PierwszyPierwszy ... 61415161718 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów