W tym roku dostałem na gwiazdkę oba tomy :-) swietne wydanie i swietne zdjęcia
W tym roku dostałem na gwiazdkę oba tomy :-) swietne wydanie i swietne zdjęcia
Bardzo przypadły mi do gustu tła. Niesamowite. Nie jestem specjalista ale mogę napisać ze jakość zdjęć w połączeniu z bardzo ładnym design-em strony sprawia bardzo profesjonalne wrażenie.
Mam nadzieje ze jakiś czas przerobie trochę moja stronę www - ale to tak na marginesie
pozdrawiam
Ptaku - witam, pozdrawiam, przesyłam ukłony dla Mistrza.
PS.
Uzupełnij na swojej stronie kategorię sukcesy - publikacją zdjęć w atlasie.
pozdrawiam.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Dziekuje wszystkim za uznanie, mam troszke inne podejscie do sprawy
primo - ksiażka Pana Kruszewicza to takie popularne podejscie do ptasiego tematu nie majace nic w wspólnego z profesjonalnym ornitologiczno-naukowym wydawnictwem. W braży ornitologicznej nic ono nie znaczy.
secundo - duma i chwała to publikacja w np Awifaunie Polski...mnie sie oczywiscie nie udało
Co do jakosc zdjec tam prezentowanych, tez mam troszke inne zdanie. Wiekszosc tych zdjec jest mi znana. Wiec widze różnice. Jak dla mnie jest to koszmarnie zrobione pod względem graficznym (chodzi o jakosc samych zdjec)
Ktos zupełnie bez pojecia skalował kolory, wyszło jak wyszło.
Kategorie uzupełnie...ale nie o to wydarzenieto publikacja, a takiej zakładki na stronie nie przewidziano
Sukcesy....sa, a i owszem, dodam niebawem.
Pozdr
Rafał
P.S
Jedyna publikacja która sie moge pochwalic to fotografia we włoskim albumie fotograficznym "Europa Natura Portfolio 1", prezentującym dorobek europejskich stowarzyszeń, Pubblinova Edizioni Negri, 2005;
http://www.pubblinovanegri.it/Naturfot/Album06.htm
Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 31-12-2006 o 14:45
Fotki tego ptaka super to raz
a dwa todlaczegoten a nie 400mm 2,8 albo 600mm ??primo - stałem sie posiadaczem nowego tele Canon 500/4 IS 'L"
Hmm, a dałbym głowę, że widziałem Cię już gdzieś na zdjęciu z jakąś długą białą rurą
Fajny ten drugi ptak, taki wiosenny... A właściwie wszystkie rewelacyjne, za takie światło to można zabić ;-) (napisałbym "dać sobie uciąć rękę", ale wtedy może być ciężko z utrzymaniem L-ki)
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
gratuluje tele
wszystkie sa extra , ale 1 najbardziej mi sie podoba![]()
dlatego ze: 400/2.8 juz miałem i sie zniecheciłem, ale nie pytaj dlaczego, dlugo by pisac, i dlatego ze 500/4 jest tańszy i o 100 mm dłuższy
masz racje, widziałes, ale nie z długa rura tylko białą, 300/2.8potem było 400/2.8...teraz juz wiesz
Pozdr
rafał
Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 09-05-2007 o 10:28 Powód: Automerged Doublepost