Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 173 z 173

Wątek: [Ptaku] Moja ptasia fotografia

Domyślnie

Mysz, świstak Mama i synek, ptaszki i wysoka trawa to doskonałe zdjęcia. Technika, warsztat, jakość +++
    Ale strona - wybacz, zniechęcająca. Brak motywu przewodniego, różnorodna kolorystyka, dziwny system ułożenia i rozplanowania galerii. Wyskakujące powięszkone zdjęcia to jest coś co najbardziej denerwuje ludzi. Tak dobre zdjęcia muszą być pokazane również w sposób dobry. Inaczej osłabia się ich wartość.

Domyślnie

A-la-N chyba z kolorystyka przesadziłes kolory jak najbardziej dobrane do całosci
    Jak Ty bys ułozył i rozplanował galerie Rafała?? bo jestem bardzo ciekaw
    wyskakujace powiekszenie fotki nie jest najgorszym rozwiazaniem uwazam ze rozwiazanie twojej galeri jest duzo gorszym ale to moje zdanie
    A-la-N nigdy nie podpasisz wszystkim aby byli zadowoleni

Domyślnie

Witam
    "Piosenka o Hałdzie" dzis drugi raz obejrzałem.....świetne...ma klimat, rewelacyjnie dobrana muzyka, b dobrze zmontowane ogólnie...jestem pod duzym wrażeniem. Widać profesjonalna robote...jesli to zrobiłes sam (nie mówie o zdjeciach, bo to Twoja robota) gratuluje.
    Sposób pokazania tej prezentacji optymalny...ale "Dwa światy" rozczarowuja, nie wpuscili sie Cię na dół ? Spodziewałem sie naprawde dwóch światów tych ludzi, a zobaczyłem brudna i czysta twarz kilku gorników...nie pomyslałeś aby pokazac ich prace, jak dla mnie brak pomysłu.
    Moja Galeria Cie irytuje....no cóz.....jestes pierwszym, słyszałem juz wiele mniej lub bardziej konstruktywnych uwag na temat mojej strony, ale z taką spotykam sie po raz pierwszy. Dowodzi to jedynie tezie ze wszytskich nie da sie zadowolic
    Ale idac ta droga, zabieram sie za zmiany na stronie, co prawda nie beda dotyczyły prezentacji samej galerii ani kolorystyki całosci, ale mysle ze bedzie lepiej, czytelniej i bardziej przyjaźnie dla odwiedzajacych.
    Dziekuje i pozdr
    Rafal Gawełda

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Uprawnienia umieszczania postów