Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 173

Wątek: [Ptaku] Moja ptasia fotografia

Mieszany widok

Domyślnie [Ptaku] Moja ptasia fotografia

Witam
    Jestem tu nowym człowiekiem, miałem juz przyjemnosc zamienić kilka slów z Waszymi kolegami , wyjasnilismy sobie kilka kwestii
    Ale do tematu....fotografuje sprzetem Canona - bo jak ze by inaczej - 1 D Mark II , canon 400/2.8, canon 300/4 + dedykowane konwertery.
    Chcialem sie podzielic z Wami moja pasja http://www.gawelda.pl , oraz obiecac ze od czasu do czasu "pochwale" sie nowosciami, które od czasu do czasu popełniam, mimo przeciwnosci losu .

Pozdr i zapraszam
    Rafał Gawełda

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Zdjęcia widziałem są SUPER! Chętnie bym sie zapisał na szkolenie..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Domyślnie

mówisz i masz - ZAPRASZAM

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Zachodniopomorskie?
    dużo cierpliwości trzeba mieć żeby zrobić dobre zdjęcie..

to jest mój szczyt ptasiej fotografi ale dużo w nim przypadku

BLOG

Domyślnie

Górny Ślask zachodniopomorskie to wspomniany Henryk
    Zdjecie poprawne choc nie idealne

Pozdr
    RG

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Witamy na forum... i coz wiecej mozna napisac o zdjeciach... powalajace sa !!!, sprzet sprzetem a kryjowka kryjowka, tylko zgranie wszystkich elementow gwarantuje takie efekty, tobie sie to udaje znakomicie.. chetnie obejrze kolejne zdjecia...

a co do strony to nie podoba mi sie nawigacja, a konkretnie thumbnaile ktore nie sa calym kadrem a jedynie wycinkiem kadru... mnie to troche zniecheca ;-)...

Domyślnie

Dzieki, czekaj czekaj co CI sie nie podoba, nie mowie jezykiem informatycznym, prosze po polsku .
    Wydaje mi sie ze nie podobaj CI sie miniaturki , tak ?
    Jesli tak, to masz racje, od poczatku mowilem webmasterowi ze tak mnie sie nie podoba, a on swoje.....no i efekt jest jaki jest.
    Kadrujac te miniatury staram sie w miare mozliwosci pokazac to co w kadrze jest najwazniejsze, zdaje sobie z tego sprawe ze czasem jest to niemozliwe.
    Sam przegladam inne strony wybiórczo na postawie miniaturek, u mnie to jest trudne.

Pozdr
    Rafał

Domyślnie

I jeszcze jedno Routlaw...ta mewa to albo romańska albo białogłowa, na podstwie tego zdjecia nie da sie powiedziec ostatecznie

Pozdr
    Rafał Gawełda

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ptaku
    od poczatku mowilem webmasterowi ze tak mnie sie nie podoba, a on swoje.....no i efekt jest jaki jest.
    Nie pozostaje nic innego jak zmienić, albo zwolnić webmastera..
    Ptaku są przecież galerie gotowce które się obsługuje intuicyjnie. Nie trzeba znać się na informatyce bardziej niż obsługa myszy.. np Jac ma taką galerię opartą o MG2. Ja się powoli przesiadam na nią z copermine.

Cytat Zamieszczone przez Ptaku
    I jeszcze jedno Routlaw...ta mewa to albo romańska albo białogłowa, na podstwie tego zdjecia nie da sie powiedziec ostatecznie
    Jaki kawałek tej mewy byś potrzebował do określenia gatunku?

BLOG

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Powtórze swoją opinię na temat tych zdjeć: bardzo mi się podobają, niektóre wręcz powalające. Co do samej nawigacji po galerii i stosowaniu technologii flash do prezentowania zdjęć mam niezmiennie negatywną opinię. Do Rafała mam prośbę aby dawał czasem cynk o publikacji nowego zdjęcia. Ciężko samemu na bieżąco śledzić zmiany, a szkoda by było przegapić.

Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów