Strona 11 z 27 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 267

Wątek: [Marki k/W-wy] Cegielnia

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Z tym linkiem jest coś nie tak.
    tia, nie bardzo wiadomo o kogo chodzi :/
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amper Zobacz posta
    czy ktoś bieże jakieś lampy?
    Będziemy mieli z Alicją Bolinga 600 z prostokątnym softboxem. Jeśli macie radiowe wyzwalacze to bierzcie.

mam nadzieje że ktoś weźmie blendę?????
    Blendę też będziemy mieli.

Jeszcze w kwestii prądu, to niech każdy pomyśli o jakimś przedłużaczu. Postaramy się oczywiście coś zabrać, ale może być mało.
    Ostatnio edytowane przez konrad ; 04-04-2007 o 10:30

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Z tym linkiem jest coś nie tak.
    Musisz być zalogowany na gronie. Jak chcesz mieć dostęp to wyślij do mnie PM.
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Będziemy mieli z Alicją Bolinga 600 z prostokątnym softboxem. Jeśli macie radiowe wyzwalacze to bierzcie.

Blendę też będziemy mieli.

Jeszcze w kwestii prądu, to niech każdy pomyśli o jakimś przedłużaczu. Postaramy się oczywiście coś zabrać, ale może być mało.
    ja będę miał 3 przedłużacze do lamp które zabiorę;
    softboxa nie będę brał, wezmę folie dyfuzyjne;
    no to o blendę jestem już spokojny

jak się uda tam wjechać jednym autkiem na teren to wrzucimy sobie wszystko do jednego autka i będzie luzik (ja mam "kangura" to troszkę się zmieści)
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Ja jeśli dobrze pogadam to będę miał ze sobą dwie błyskowe 580EX i wyzwalaznie radiowe (sztuk 1) oraz fotocelę. Jednak na dzień dzisiejszy to nic pewnego.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A moze pojde do galerii mokotow i kupie wielki arkusz bialego papieru (zamiast blendy) - promocja jest. Tutaj watek.
    Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 04-04-2007 o 12:12
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jatzzek Zobacz posta
    A moze pojde do galerii mokotow i kupie wielki arkusz bialego papieru A4 (zamiast blendy) - promocja jest. Tutaj watek.
    ja jako blendy używam styropianu, ale nie o to chodzi
    blendą możesz dać (w zależności od tego jaką masz) cieplejsze lub zimniejsze światełko
    oczywiście żeby zrobić "oczko" biały karton czy styropian wystarczają
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ja chciałbym się jeszcze nieśmiało zgłosić. Nieśmiało, bo zawaliłem na całej linii, ale suchy uratował sytuację... W cegielni będziecie na 8? Bym może wpadł do was na rowerku, jak będzie ładna pogoda, na jakieś 30 minutek. Suchy - są jeszcze wolne miejsca?
    A pro pos cegielni - na Mareckiej jest kilka. Są trzy w polu, obok warsztatu samochodowego[Chwalibóg, czy jakoś tak] i jedna, tuż przy Radzymińskiej, wśród domków. Suchy - mógłbyś sprecyzować? Będę niezmiernie wdzięczny.
    Pzdr!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

agregat jest do 2kW więc z wiatraczkiem nie będzie problemu, pod warunkiem że ktoś go weźmie

czy ktoś bieże jakieś lampy? ja mogę coś zabrać (jak bedzie komu nosić )
    co do lamp to mogę wziąść np 3x800W żarowego + folie CTO, CTB (nie bardzo widze sens brania czegoś więcej, ale mogę się mylić)

mam nadzieje że ktoś weźmie blendę?????

suchy: będzie można wjechać autem na teren? bo wychodzi że ja tego towaru troszkę będę miał.
    weź ile możesz - nie wiadomo jak z pogoda bedzie i czy nie skonczymy w jakichs pomieszczeniach

Bedzie mozna zostawic auta nieopodal, w zasiegu wzroku poza tym to pustkowie i bedziemy tam sami
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Ja chciałbym się jeszcze nieśmiało zgłosić. Nieśmiało, bo zawaliłem na całej linii, ale suchy uratował sytuację... W cegielni będziecie na 8? Bym może wpadł do was na rowerku, jak będzie ładna pogoda, na jakieś 30 minutek. Suchy - są jeszcze wolne miejsca?
    A pro pos cegielni - na Mareckiej jest kilka. Są trzy w polu, obok warsztatu samochodowego[Chwalibóg, czy jakoś tak] i jedna, tuż przy Radzymińskiej, wśród domków. Suchy - mógłbyś sprecyzować? Będę niezmiernie wdzięczny.
    Pzdr!
    Wpadaj Na początek Fabryczna 82. Miejscowka dosc tajemnicza - nie widzialem jej, ale wlasciciel mi polecal Gdyby to nie wypalilo to Fabryczna 86. Gdyby to tez nie wypalilo, to znalazlem cos jeszcze w okolicy

p.s. Chwalibóg to klient mojej firmy :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tia, nie bardzo wiadomo o kogo chodzi :/
    Nie pokazuje wam sie galeria mojej znajomej ?? Taka czarna, chuda
    Ostatnio edytowane przez suchyHc ; 04-04-2007 o 23:45 Powód: Automerged Doublepost
    Skasowali mi ;(

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Nie pokazuje wam sie galeria mojej znajomej ?? Taka czarna, chuda
    Nie pokazuje, bo żeby obejrzeć zdjęcia to trzeba być zarejestrowanym na Gronie, ale kolega pomógł, więc już się modelce przyjrzałem.

Strona 11 z 27 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów