Kajdanki, katana, bicze/pejcze, nie no ciekawie sie zapowiada![]()
Kajdanki, katana, bicze/pejcze, nie no ciekawie sie zapowiada![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
no widze że robi się ciekawie
może wezmę kamerkę i nakręcimy "making off"![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
eeej prima aprilis juz sie skonczyl. kazdy ma inna wizje na ta modelke..a moze ona sama ma jakis ciekawy pomysl "na siebie"?
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Jeśli ktoś chce jakoś wystylizować dziewczyny wg swojego pomysłu, to prosze o prezentowanie sugestii. Ja mam jakiś tam zamysł i postaram się go zrealizować. Jakoś w tygodniu chce odwiedzić znajomego rekwizytora Teatralnego i pokombinować troche w stylach.
Skasowali mi ;(
Jak, skoro ja nawet nie wiem czy one są blondynkami, brunetkami czy mają długie czy krótkie włosy, jakie mają rysy twarzy. Daj choćby jakieś portreciki tych modelek, bo inaczej to ja sobie nie jestem w stanie stylizacji wyobrazić.
Jak nie chcesz tutaj, to wyślij fotki na priv.
Postaram sie wam jutro pokazac dziewczyny, jak znajde chwile.... tymczasem:
Czy ktoś ma wiatrak? I pytanie do Ampera - czy ten agregat moze jeszcze pociagnac wiatraczek ?? Chodzi mi o troche wiatru we wlosach
Aha... zalatwilem dzis jeszcze jedno miejsce, gdzie mozemy wejsc i bedziemy sami. Jest to opuszczona cegielnia, wlasnosc jednego z wlascicieli cegielni do ktorej mielismy jechac - tez w Markach.
W piatek prawdopodobnie pojade z modelkami i wizazystka do paru szmateksow.
pozdro !
Skasowali mi ;(
modelki:
http://www.fotka.pl/profil/sylwunita/
http://grono.net/gallery/2465362/
i chyba jeszcze jedna dojdzie, podobna postura i blond wlosy.
Proszę nie używać tych linków jako kontaktu do nich! :P
Skasowali mi ;(
agregat jest do 2kW więc z wiatraczkiem nie będzie problemu, pod warunkiem że ktoś go weźmie
czy ktoś bieże jakieś lampy? ja mogę coś zabrać (jak bedzie komu nosić)
co do lamp to mogę wziąść np 3x800W żarowego + folie CTO, CTB (nie bardzo widze sens brania czegoś więcej, ale mogę się mylić)
mam nadzieje że ktoś weźmie blendę?????
suchy: będzie można wjechać autem na teren? bo wychodzi że ja tego towaru troszkę będę miał.
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net