Strona 13 z 27 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 267

Wątek: [Marki k/W-wy] Cegielnia

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Panowie,wg ICM pogoda ma być jutro idealna. Dla zainteresowanych załączam wykresik wraz z legendą. Wg najfajniejszego serwisu pogodowego w Polsce - www.pogoda.gazeta.pl pogoda jutro także ma być ładna. Zresztą jakaby nie była i tak będzie dobra, przy takim sprzęcie co bierzecie Najgorzej dla mnie to deszcz, bo ja będę na rowerze, ale wam zmotoryzowanym to nie powinno przeszkadzać
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

alis
    Guest

Domyślnie

Ja się nie boję o światło ale o to, że będzie zimno. Nie wiem jakie plany macie co do dziewczyn ale moja bierze spodniczki i sukienki a zgodnie z prognozą między 8 a 14 ma być 5 stopni.
    Chciałam jeszcze się dowiedzieć na ile godzin przewidujemy plenerek? bo ja chciałabym o 12 wyjechać z powrotem do wawy. czy to za wcześnie dla was?

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jatzzek Zobacz posta
    Ale czego sie boisz? Chyba deszczu, bo swiatlo do portretow wprost idealne (brak kontrastow, lagodne przejscia tonalne, rownomierne oswietlenie...niebo jest jedna wielka blenda).
    no deszczu, deszczu:rolleyes:
    niebo jak folia dyfuzyjna na lampie (słońcu)

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Oj nie panikujcie o oświetlenie Oświetlenie jak widac z rozmowy będzie, więc to nie problem, jedynie deszcz może przeszkodzic, ale myślę że jest tam jakieś zadaszone pomieszczenie, jak się mylę to niech mnie Suchy poprawi
    no oświetlenie chyba będzie ;-)

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Panowie,wg ICM pogoda ma być jutro idealna. Dla zainteresowanych załączam wykresik wraz z legendą. Wg najfajniejszego serwisu pogodowego w Polsce - www.pogoda.gazeta.pl pogoda jutro także ma być ładna. Zresztą jakaby nie była i tak będzie dobra, przy takim sprzęcie co bierzecie Najgorzej dla mnie to deszcz, bo ja będę na rowerze, ale wam zmotoryzowanym to nie powinno przeszkadzać
    szacunek, za mapkę :wink:

Cytat Zamieszczone przez alis Zobacz posta
    Ja się nie boję o światło ale o to, że będzie zimno. Nie wiem jakie plany macie co do dziewczyn ale moja bierze spodniczki i sukienki a zgodnie z prognozą między 8 a 14 ma być 5 stopni.
    Chciałam jeszcze się dowiedzieć na ile godzin przewidujemy plenerek? bo ja chciałabym o 12 wyjechać z powrotem do wawy. czy to za wcześnie dla was?
    też jestem ciekawy o której skończymy, ale czuje że jak będzie fajnie to troszkę nam się zejdzie... no chyba żeby nie było fajnie
    Ostatnio edytowane przez amper ; 06-04-2007 o 13:57
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

nono Mungo , jaki schemacik pogody

Ja wiatraku niestety nie mam ale byc może będe miał ten mieczyk (ktoś może bierze jakąś drugą sztuke?), i przedłużacz (podobno może być potrzebny jeszcze jakiś zapas)

mam nadzieję że nie zaśpie jutro.

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

czy któryś z kolegów lub koleżanek ma obiektyw Canon 17-40 L? chętnie bym pstryknoł nim kilka zdjęć bo przymierzam się do zakupu
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amper Zobacz posta
    czy któryś z kolegów lub koleżanek ma obiektyw Canon 17-40 L? chętnie bym pstryknoł nim kilka zdjęć bo przymierzam się do zakupu
    No to będziesz miał ku temu okazję :-)
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Skombinowałem w sumie trzy modelki na jutro. Nie bede wam ich juz pokazywal, bo siedze w pracy i od paru godzin trwa "jajeczko" Możliwe, że odwiedzi nas mój kolega profesjonel robiący zdjęcia do gazet, magazynów. Prośba do wszystkich - niech wezma ciuchy, ktorych nie uzywaja dla modelek. Jakies stare swetry czy cokolwiek, co mozna pociac i pomalowac

Apropos deszczu, to prosze sie nie bać - mokre modelki są fajne :cool: A tak serio, to będą tam fajne wiaty niedaleko.

Dziś było pare razy boskie światło - modle się o te ciemne chmury na jutro :]

Kto ma wiatrak??? - Ja mam tylko taki pokojowy - wezme go na wszelki wypadek
    Skasowali mi ;(

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Dziś było pare razy boskie światło - modle się o te ciemne chmury na jutro :]
    Wg mojego wykresiku pogody takie chmurki powinny być Więcej popołudniu niż rano, ale rano też coś powinno być.
    Na co ci wiatrak na środku pola?!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Na co ci wiatrak na środku pola?!
    Bo jeszcze nie widziałem wiatru wiejącego z dołu ;-)

Będzie miał ktoś miejsce w aucie żeby zabrać modelkie z bankowego?
    Skasowali mi ;(

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    No to będziesz miał ku temu okazję :-)
    super, dzięki

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Będzie miał ktoś miejsce w aucie żeby zabrać modelkie z bankowego?
    ja mam 4 miejsca
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Strona 13 z 27 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów