Strona 5 z 56 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

U mnie te linki działają tak jak napisałem. hmmm pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze że coś dostaniemy z powrotem

Domyślnie

Witam,
    Czy na aparat 30D z niemieckiej dystrybucji, z niemieckim paragonem mogę dostać zwrot cashback w Polsce?
    Jaki kraj zakupu powinieniem wtedy wpisać w formularzu?

Odpowiedzi na to pytanie nie znalazłem w wątku o poprzedniej promocji Canona.
    Dziękuję
    Ostatnio edytowane przez krzysp ; 31-03-2007 o 23:44
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Bywalec

Domyślnie

Jeżeli promocja dotyczy krajów w Europie, to nie widzę problemu. Właściwie do Canona dostarczasz takie same papiery, niezależnie gdzie kupisz. Są dwie różnice - paragon/fakturę masz w różnych językach i paragon (jak kupiłeś za granicą) masz w innym języku niż miejsce zamieszkania. Moim zdaniem nie powinno to mieć większego znaczenia, jeśli chodzi o możliwość uzyskania zwrotu. Kraj zakupu oczywiście wpisujesz ten, skąd masz paragon.

Oczywiście najlepiej spytać Canona ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek Piekarz Zobacz posta
    Cytuję wycinek z regulaminu na stronie Canona:
    (...)
    Czyli twój "numer" nie przejdzie.
    Dzięki serdeczne (w piątek jeszcze nie było regulaminu o ile dobrze pamiętam).
    Cóż, w takim razie "dla mnie żadna nagroda" i będę raczej kupowął tokinę 12 - 24 :-)

stawek
    Guest

Domyślnie

Jest świetnie, dobrze że się wstrzymałem z zakupem D30. Ciekawe, czy jak kupię na FV, na firmę, też nie będzie problemów ze zwrotem kaski. I co jak sie kupi KIT-a, czy liczą osobno body i obiektyw???? Wiecie może coś na ten temat, jak to było w poprzedniej promocji(tej na przełomie roku)?

Pozdrawiam
    Mariusz

Dopiero zaczyna

Smile Canon - Eos Cash Back

Oferta zwrotu części zapłaty Eos Cash Back obejmuje 19 zestawów EOS, 8 zestawów z obiektywami oraz 22 oddzielne obiektywy i akcesoria. Można się dowiedzieć, które produkty zostały objęte promocją, klikając na "Często zadawane pytania" - http://canonlensacc2007.onlinerebates.com/kits.aspx

Na jeden formularz można wprowadzić max. do 4 produktów.
    Jeśli nabędzie się więcej produktów, to musi się wypełnić dodatkowy formularz...
    Zenit TTL :-D

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stawek Zobacz posta
    Jest świetnie, dobrze że się wstrzymałem z zakupem D30.
    Raczej 30D a nie D30.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez copymaker Zobacz posta
    Zbig, w tym linku co zapodałeś jest taka niby-animacja - co zrobić żeby dostać pieniądze z powrotem. Jest tam moment że koleś wyciąga z opakowania z obiektywem jakąś mini książeczkę gdzie jedna z kartek ma nominał 100 euro.... potem korzysta z tej książeczki wypełniając w kompie wniosek. Czy zatem canon zwraca pieniądze tylko z pewnej promocyjnej partii sprzętu? Czy takie książeczki są w każdej paczce?
    Zadzwoniłem do Canon Polska aby się dowiedzieć jak to jest.
    I rzeczywiście - obecnie wprowadzane do sprzedaży zestawy promocyjne będą miały oznaczenie (być może w formie takiej książeczki), ale oczywiście jak ktoś kupi sprzęt objęty promocją, ale bez oznaczenia promocyjnego także z cashback'u skorzysta. Trzeba tylko wypełnić wszystkie inne warunki promocji.
    Ostatnio edytowane przez copymaker ; 02-04-2007 o 14:39 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Kupno w Niemczech - cashback w Polsce?

Cytat Zamieszczone przez krzysp Zobacz posta
    Witam,
    Czy na aparat 30D z niemieckiej dystrybucji, z niemieckim paragonem mogę dostać zwrot cashback w Polsce?
    Jaki kraj zakupu powinieniem wtedy wpisać w formularzu?

Odpowiedzi na to pytanie nie znalazłem w wątku o poprzedniej promocji Canona.
    Dziękuję

Przyłączam się do tematu - czy ktoś już to sprawdził? Zamierzam kupić sprzęt od sprawdzonego TIPa z Allegro - będę miał rachunek z niemieckiego sklepu... Czy CASHBACK jako mieszkańca Polski mnie obejmie?

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copymaker Zobacz posta
    I rzeczywiście - obecnie wprowadzane do sprzedaży zestawy promocyjne będą miały oznaczenie (być może w formie takiej książeczki), ale oczywiście jak ktoś kupi sprzęt objęty promocją, ale bez oznaczenia promocyjnego także z cashback'u skorzysta. Trzeba tylko wypełnić wszystkie inne warunki promocji.
    copymaker, czyli innymi słowy niezależnie co kupisz (z nowych zestawów lub stare puszki i szkła), to jesteś objęty promocją, o ile towary te występują na liście. Ja dzisiaj zostałem szczęśliwym nabywcą 30D i, z tego co słyszałem, ceny mają iść do góry. Kupowałem w Fotoit w Warszawie po 4099 (jeszcze ze starej dostawy), tymczasem mili panowie ze sklepu powiedzieli, że kolejne puszki będą pewnie za 4500. Nie wiem jak u innych, ale tak przekazuję to, co usłyszałem.

A swoją drogą będę jednym z pierwszych cashback'owców :-D

Bywalec
    Miasto
    Sopot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta
    (...) z tego co słyszałem, ceny mają iść do góry. Kupowałem w Fotoit w Warszawie po 4099 (jeszcze ze starej dostawy), tymczasem mili panowie ze sklepu powiedzieli, że kolejne puszki będą pewnie za 4500. Nie wiem jak u innych, ale tak przekazuję to, co usłyszałem. (...)
    Ze stron sklepów internetowych, które mają już w ofercie "jubileuszowe" KIT-y widać, że będzie dokładnie odwrotnie: 30D + EFS 17-55 kosztuje np. 1952 EUR. Odjąć jeszcze cashback i będzie jeszcze taniej.

Link:
    http://www.digitalwonderworld.de/pro...oducts_id/9664
    Samo body:
    http://www.digitalwonderworld.de/pro...oducts_id/8472

Dzwoniłem do jednego z polskich sklepów internetowych i ponoć 6 kwietnia (realnie pewnie po Wielkanocy) te KIT-y mają być w ofercie.

A swoją drogą, to nasi "kochani" sprzedawcy stosują stare, sprawdzone za dawnych czasów, techniki sprzedaży: kupuj teraz, bo podrożeje. Ech...
    Ostatnio edytowane przez tomalxx ; 02-04-2007 o 18:38

Strona 5 z 56 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów