kiedy upłynąl termin wysyłania ? bo ja ciagle sie wybieram wysłac - może już "po ptokach" ?
kiedy upłynąl termin wysyłania ? bo ja ciagle sie wybieram wysłac - może już "po ptokach" ?
Właśnie dostałem majla z kodemPodobno list dotarł do nich 19 września, to prawie 4 miesiące szedł! Chyba na piechote!
![]()
Słychać coś o nowych zwrotach? Ja właśnie mam zamiar kupić 30D w tym tygodniu.
Pozdrowienia.
W nowych nie ma cashbacku na 30D.
Po tygodniu (24.09) dostali moje zgłoszenie, mail przyszedł 2 dni później. Czekam na cash![]()
5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II
Witam wszystkich serdecznie!
Trafiłam na to forum, bo szukałam w sieci informacji na temat wypłat związanych z wiosenną promocją Canona. Widzę, że jest więcej takich osób jak ja, które czekają na swoją "dole", na swój cash
Canona 400D kupiłam w czerwcu, dokładnie 19 czerwca, w lipcu dostałam taka informację,
Status sprawdziłam i co z tego ... przez cały czas jest w trakcie realizacji, ale tak długo? Zaczynam wątpić w tę ich promocję. Co dalej można z tym fantem zrobić?Dziękujemy za udział w promocja „Zwrot części zapłaty”, zorganizowanej w 20
rocznicę EOS. Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie dnia 7/6/2007 i realizujemy je.
Jeżeli nie otrzymasz należnego Ci zwrotu części zapłaty w terminie 20 od
podanej wyżej daty, to sprawdź status swojego zgłoszenia na stronie
www.submissionstatus.com, używając następujących danych: [...ciach...]
luxer
Sledze ten watek od dluzszego czasu i musze sie przyznac ze jestem zaskoczony bo ja na 30d od kupienia do przelewu na moje konto czekalem 22 dni ! ! ! - nie wiem w takim razie od czego to zalezy...
edit: sory 32 dni - ale to nie zmienia faktu ze krotko...
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Osobiście strasznie nie lubię tego zwrotu, korzystałem z tego podczas poprzedniej promocji i na przelew czekałem dokładnie 8tygodni i 5 dni, dla mnie całkowita porażka jestem ciekaw jak tym razem będą to załatwiać....
ja wyslalem 29 maja(tak na poczatku promocji), dzisiaj przyszedl przelewjak nie patrzec 5 miesiecy z hakiem. brawo canon!!
ale nie martwie sie tym w nastepnym miesiacu mam zamiar zalapac sie na zwrot za przyszla lampe 580EX II![]()
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
Niestety kasa nie spłynęła (w kwietniu była rejestracja mojego zakupu) i zniknął mój status na stronie http://www.submissionstatus.com . Pisałem do nich 5 razy i nic. Napisałem maila do działu marketingu Canon Polska i też nic. Mam do zwrotu 970 zł. Macie jakieś pomysły ?