U mnie te linki działają tak jak napisałem. hmmm pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze że coś dostaniemy z powrotem![]()
U mnie te linki działają tak jak napisałem. hmmm pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze że coś dostaniemy z powrotem![]()
Witam,
Czy na aparat 30D z niemieckiej dystrybucji, z niemieckim paragonem mogę dostać zwrot cashback w Polsce?
Jaki kraj zakupu powinieniem wtedy wpisać w formularzu?
Odpowiedzi na to pytanie nie znalazłem w wątku o poprzedniej promocji Canona.
Dziękuję
Ostatnio edytowane przez krzysp ; 31-03-2007 o 23:44
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
Jeżeli promocja dotyczy krajów w Europie, to nie widzę problemu. Właściwie do Canona dostarczasz takie same papiery, niezależnie gdzie kupisz. Są dwie różnice - paragon/fakturę masz w różnych językach i paragon (jak kupiłeś za granicą) masz w innym języku niż miejsce zamieszkania. Moim zdaniem nie powinno to mieć większego znaczenia, jeśli chodzi o możliwość uzyskania zwrotu. Kraj zakupu oczywiście wpisujesz ten, skąd masz paragon.
Oczywiście najlepiej spytać Canona ...
Jest świetnie, dobrze że się wstrzymałem z zakupem D30. Ciekawe, czy jak kupię na FV, na firmę, też nie będzie problemów ze zwrotem kaski. I co jak sie kupi KIT-a, czy liczą osobno body i obiektyw???? Wiecie może coś na ten temat, jak to było w poprzedniej promocji(tej na przełomie roku)?
Pozdrawiam
Mariusz
Oferta zwrotu części zapłaty Eos Cash Back obejmuje 19 zestawów EOS, 8 zestawów z obiektywami oraz 22 oddzielne obiektywy i akcesoria. Można się dowiedzieć, które produkty zostały objęte promocją, klikając na "Często zadawane pytania" - http://canonlensacc2007.onlinerebates.com/kits.aspx
Na jeden formularz można wprowadzić max. do 4 produktów.
Jeśli nabędzie się więcej produktów, to musi się wypełnić dodatkowy formularz...
Zenit TTL :-D
Raczej 30D a nie D30.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zadzwoniłem do Canon Polska aby się dowiedzieć jak to jest.
I rzeczywiście - obecnie wprowadzane do sprzedaży zestawy promocyjne będą miały oznaczenie (być może w formie takiej książeczki), ale oczywiście jak ktoś kupi sprzęt objęty promocją, ale bez oznaczenia promocyjnego także z cashback'u skorzysta. Trzeba tylko wypełnić wszystkie inne warunki promocji.
Ostatnio edytowane przez copymaker ; 02-04-2007 o 14:39 Powód: Automerged Doublepost
copymaker, czyli innymi słowy niezależnie co kupisz (z nowych zestawów lub stare puszki i szkła), to jesteś objęty promocją, o ile towary te występują na liście. Ja dzisiaj zostałem szczęśliwym nabywcą 30D i, z tego co słyszałem, ceny mają iść do góry. Kupowałem w Fotoit w Warszawie po 4099 (jeszcze ze starej dostawy), tymczasem mili panowie ze sklepu powiedzieli, że kolejne puszki będą pewnie za 4500. Nie wiem jak u innych, ale tak przekazuję to, co usłyszałem.
A swoją drogą będę jednym z pierwszych cashback'owców :-D
Ze stron sklepów internetowych, które mają już w ofercie "jubileuszowe" KIT-y widać, że będzie dokładnie odwrotnie: 30D + EFS 17-55 kosztuje np. 1952 EUR. Odjąć jeszcze cashback i będzie jeszcze taniej.
Link:
http://www.digitalwonderworld.de/pro...oducts_id/9664
Samo body:
http://www.digitalwonderworld.de/pro...oducts_id/8472
Dzwoniłem do jednego z polskich sklepów internetowych i ponoć 6 kwietnia (realnie pewnie po Wielkanocy) te KIT-y mają być w ofercie.
A swoją drogą, to nasi "kochani" sprzedawcy stosują stare, sprawdzone za dawnych czasów, techniki sprzedaży: kupuj teraz, bo podrożeje. Ech...
Ostatnio edytowane przez tomalxx ; 02-04-2007 o 18:38